Kılıçdaroğlu ve Davutoğlu’ndan ortak açıklama: Eleştirileri beğenmezsek saldırıya uğrayabilirler mesajı iletilmiştir

Yayın tarihi: 18 Ocak 2021 Pazartesi 6:33 pm - Güncelleme: 18 Ocak 2021 Pazartesi 10:13 pm

Kılıçdaroğlu ve Davutoğlu, Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nda ortak açıklamalar yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 18 Ocak 2021 Pazartesi(bu akşam) saat 21.00’de, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanlığı’nda ziyaret edecek.

Kılıçdaroğlu’nun satır başları şöyle;

  • “Birilerinin düşünceyi beğenmiyorum diye taşlarla sopalarla silahlarla saldırmalarını kabul etmiyoruz. İktidar can ve mal güvenliğini sağlamalıdır.”
  • Seyirci olamazlar. Seyirci olamazlar can ve mal güvenliğini sağlamak zorundalar”

Davutoğlu’nun konuşmasından satır başları şöyle:

  • Ülkemiz ve insanlık kritik eşikten geçiyor. İki tip insan var. Ortak kader bilincine sahip olarak düşünenler ve insanları ayrıştıranlar.
  • Son günlerde özellikle siyasilere ve gazetecilere dönük olarak fiili saldırılara giden olaylar yaşıyoruz. Şahsen Selçuk Özdağ’a Gelecek Partisi’ne bir saldırıdır. Eleştirileri beğenmezsek cuma namazına giderken hakarete saldırıya uğrayabilirler mesajı iletilmiştir. Aynı gün iki gazeteci de saldırıya uğramıştır.
  • Aynı anda senkronize bir saldırıya uğramışlarsa bu piyonları harekete geçirenler önemlidir. Sayın Genel Başkan’a teşekkür ediyorum. Bizi korkutamayacaklarını bilsinler.
  • Selçuk Bey yoluna devam ediyor. Yaralanıyor. Ağır kan kaybıyla kaldırılıyor. Kol kemikleri kırılıyor. Belli duyarlı medya hariç haber olarak yer almıyor. Yer alıyorsa da sıradan bir kaza gibi yer alıyor. Dünyanın neresinde olursa olsun haberdir.
  • Herkes yaptıklarıyla yapmadıklarıyla yazılacaktır.