Davutoğlu Hamas’ın savaşı başlatan paramator görüntülerini paylaşıp Gazze mesajı verdi

Yayın tarihi: 17 Ekim 2023 Salı 8:31 am - Güncelleme: 17 Ekim 2023 Salı 8:35 am

HÜDA PAR ile birlikte ortak Filistin mitingi düzenleyen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Hamas’ın silahlı kanadı İzeddin el-Kassam Tugayları’nın 1300 sivili öldürdüğü ve 2 bin 778 Gazzeli’nin hayatını kaybettiği savaşın başlamasına neden olan ‘Aksa Tufanı’ isimli operasyonun görüntüleriyle Filistin’e destek verdi.

Hamas’ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları’nın 7 Ekim’de İsrail’e yönelik başlattığı saldırılar İsrail’in verdiği karşılıklarla kanlı bir çatışmaya dönüştü. Tüm dünyanın gözleri önünde sivil insanlar katledildi. Kassam Tugayları’nın operasyonu sonucu 1.309 İsrailli hayatını kaybederken İsrail’in saldırıları sonucu ise 2 bin 778 Filistinli yaşamını yitirdi.

Geçtiğimiz hafta sonu terör örgütü Hizbullah ile yakınlığıyla tanınan HÜDA PAR ile ortak miting düzenleyen Gelecek Partisi Ahmet Davutoğlu ise binlerce masum Filistinlinin hayatını kaybetmesine tepki göstermek ve Filistin’e destek vermek için 1309 sivil İsraillinin hayatını kaybettiği Aksa Tufanı operasyonunun görüntülerini paylaşmayı tercih etti.

Hamas – İsrail savaşında 11. gün! Salgın hastalık tehdidi giderek büyüyor