Dansları, şovları ve Ahu Tuğba’ya olan aşkıyla tanınan Meriç Erkan sarık taktı adını değiştirdi!

Yayın tarihi: 10 Şubat 2022 Perşembe 10:30 am - Güncelleme: 10 Şubat 2022 Perşembe 1:43 pm

Dansları, şovları, Ahu Tuba’ya olan aşkı ile bir dönemin fenomen ismi Meriç Erkan’ın son halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Bir dönem Ahu Tuğba ile adı sıklıkla anılan Meriç Erkan sadece adını değil, kıyafetini  de değiştirdi. Eski yaşantısına tövbe ettiğini söyleyen Erkan, sarık ve cübbe takarak Mahmut adını aldı.

Ahu Tuğba ile uzun süre yaşadığı aşkla birlikte fenomen bir isim haline gelen Meriç Erkan son dönemde gözlerden uzak bir hayat yaşamaya başladı. Dansları, şovları, Ahu Tuğba’ya olan kıskançlığı ile yaptıkları ile dillerden düşmeyen Meriç Erkan, Mahmut adını alarak  hayatına devam edeceğini söyledi. Nasuh Tövbesi ederek bambaşka bir boyutta yaşamaya karar verdiğini söyleyen Erkan görünüşü ve kıyafetini de değiştirdi sakal uzatıp sarık takan Erkan “Bu konsept değil bu başka bir şey. İslam’a daha uygun görünüyoruz” dedi.

İşte Meriç Erkan’ın son hali:

“Bütün hayata tövbe edip bambaşka bir hayata geçiyorsunuz” diyen yeni adıyla Mahmut Erkan “Mahmut Erkan olarak böyle doğmak isterdim” diyerek sözlerine devam etti. Erkan “Basın kuruluşları ilk önce benimle konuşmak istediler ama şu anki İslamiyet’ e uygun olan görüntümden dolayı hiçbir yayına çıkmak istemedim.” diyerek yeni hayatını anlattı.

Oyuncu Yaşar Alptekin: Sokakta sigara içen kadın ucuzdur

EVLİLİK PROGRAMLARI HAKKINDA İTİRAFTA BULUNMUŞTU

Bir dönem evlendirme programlarının da aranan ismi olan Meriç Erkan programlar bittikten sonra şu ifadeleri kullanmıştı:

“Biz de show adamıyız evlendirilmemiz düşünüldü ilk başta ciddi bir şekilde lanse edildim. Reytinglerin düştüğü zamanlarda benden eski ekran kimliğimden esintiler istendi. Dans etmem çılgın çılgın hareketlere bürünmem söylendi. Olayın akışında bu mekanizmanın bir parçası oldum. Bu programların gerçekle hiç bir alakası yoktur” dedi.

Menzil tarikatının oyuncusu İletişim Başkanlığı klıbinde oynadı

MERİÇ ERKAN KİMDİR?
Meriç Erkan, 2 Temmuz 1969 tarihinde Samsun’da dünyaya geldi, ilköğretimini de orada tamamladı. 1987 yılında Samsun Maltepe Lisesi’nden mezun olduktan sonra ajanslarda modellik yapmaya başladı. Adını Kuşum Aydın’ın sunduğu programla duyuran Meriç Erkan, Ahu Tubğa ile yaşadığı aşk ile hatırlanıyor. “Esra Erol’da” programına katılan ve programdan olaylı bir şekilde ayrılan Meriç Erkan, program hakkında çeşitli iddialarda bulunmuştu. Meriç Erkan, yaşadığı büyük aşktan sonra inzivaya çekildi ve ekranlarda yer almadı.

İşte Mahmut adını alan Meriç Erkan’ın değişimi: