Damat dehşet saçtı! 4 ölü, 2 yaralı

Yayın tarihi: 29 Ocak 2024 Pazartesi 11:24 am - Güncelleme: 29 Ocak 2024 Pazartesi 12:40 pm

Gaziantep’in Nizip ilçesinde damat dehşet saçtı. Eşini ve eşinin ailesini canice katleden damat intihar etti. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kan donduran haber Gaziantep’in Nizip ilçesinden geldi. Halil Çağlar, boşanma aşamasında olduğu eşine ve eşinin ailesine dehşeti yaşattı. Çağlar, eşinin ailesine kurşun yağdırdı. Olayda 4 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi ise ağır yaralandı.

EŞİ VE 2 KAYINBİRADERİNİ ÖLDÜRDÜ

47 yaşındaki fail bir süre önce evi terk ederek ailesinin yanına taşınan eşi Yüksel Çağlar ile görüşmek üzere Belkıs Mahallesi Kısa Sokak’ta eve gitti. Burada tartışma çıkması üzerine Halil Çağlar, tabancayla eşi Yüksel Çağlar, kayınbiraderleri Mehmet ve Ahmet Oymak’ı öldürdü.

KIZI VE BALDIZINI YARALADI

AA’nın haberine göre Halil Çağlar, kızı Nimet ile baldızı Adile Oymak’ı da yaraladı. Sağlık ekiplerince Nizip Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

ARACINDA İNTİHAR ETTİ

Olay yerinden otomobiliyle kaçan fail, Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde aynı silahla aracında intihar etti. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

gaziantep

Gaziantep’in Nizip ilçesinde damat dehşet saçtı. Eşinin ailesini canice katleden damat intihar etti. Polis olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

 

Kaynak: TELE1