CZN Burak’ın “beni dolandırdı” dediği babası konuştu! “Deprem bölgesindeki yardımları reklam için yaptı”

Yayın tarihi: 21 Temmuz 2023 Cuma 9:18 pm - Güncelleme: 21 Temmuz 2023 Cuma 9:18 pm

Babasıyla yaşadığı sorunla birlikte sık sık gündeme gelen CZN Burak‘ın babası İsmail Özdemir, “Burak ‘Babam beni dolandırdı’ diyor. Hiç alakası yok. Yaptığı yardımlar hep prim katsın diye yapıldı. İçinden gelerek hiçbir zaman yardım etmemiştir. Annesinin genlerini almış” dedi.

CZN Burak hesabıyla TikTok ve Instagram ünlenen şef Burak Özdemir, babasıyla davalık oldu. Dolandırıldığını öne süren CZN Burak, kendi adını ve fotoğrafını kullanan mekanlardan tabelaların indirilmesini istedi.

Kanal D Haber’den Buse Öztürk’e konuşan baba İsmail Özdemir ise, “Burak ‘Babam beni dolandırdı’ diyor. Hiç alakası yok. Yaptığı yardımlar hep prim katsın diye yapıldı. İçinden gelerek hiçbir zaman yardım etmemiştir” açıklamasını yaptı.

CZN Burak, babasıyla davalık oldu: Dolandırdı

“ANNESİNİN GENLERİNİ ALMIŞ”

Oğluna ve eski eşine tepki gösteren baba İsmail Özdemir, “Annesinin genlerini almış. Babaya karşı düşman ediyor. Sosyal medyasını da ben sağladım, sponsorluğunu da ben yaptım. Zaten iki sene öncesine kadar bakarsanız Burak diye bir şey yoktu” ifadelerini kullandı.

Yeni girişiminde tek başına yer alan 29 yaşındaki işletmeci, süreç mahkemede olduğu için babasının sözleri üzerine açıklama yapmayacağını söyledi.