Cüneyt Özdemir, Erk Acarer’den özür diledi!

Yayın tarihi: 4 Aralık 2023 Pazartesi 4:04 pm - Güncelleme: 4 Aralık 2023 Pazartesi 4:04 pm

Gazeteci Cüneyt Özdemir, eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla’yı konuk alması üzerine kendini eleştiren ve Twitter üzerinden atıştığı gazeteci Erk Acarer’den özür diledi.

Gazeteci Erk Acarer, gazeteci Cüneyt Özdemir’i YouTube yayınına ABD’de bir dönem İran’a yönelik yaptırımların delinmesi sürecinde rol oynadığı gerekçesiyle yargılanıp 28 ay tutuklu kalan, infazının ardından Temmuz’da Türkiye’ye dönen eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla’yı konuk almasını eleştirmişti. Bunun üzerine Özdemir acarer’e cevap vermiş ve ikili Twitter üzerinden atışmıştı.

Hakan Atilla yayını ortalığı karıştırdı, Erk Acarer ile Cüneyt Özdemir birbirine girdi

Özdemir bugün başka bir paylaşımda bulunarak Acarer’den özür diledi. Özdemir, “Erk Acerer ile yazdığım twitlere bir kez daha baktım. Onun yazdıklarını da bir kez daha okudum. Erk Acerer’e haksızlık yaptığıma karar verdim. Geçmişte de benim gazeteciliğimi sorgulayan kimi polemikler yaratmak istiyordu, biraz onun devamı gibi gördüm. Ama yine de kendisine böyle bir cevap vermemeliydim. Kimin nasıl gazeteci olduğuna bırakalım izleyicilerimiz karar versin. Bu twitlerle ilgili tüm muhattaplardan da özür dilerim. (Not; Bu vesileyle Kitkat’a da hiç gitmediğini de öğrenmiş oldum, Berlin’e geldiğimde alırlarsa belki beraber gideriz)” dedi.

Bu paylaşımı alıntılayan Acarer ise, “Zarif bir davranış olmuş, ben de siliyorum. Kitkat işi bende…” ifadelerini kullandı.

Kaynak: TELE1