Cüneyt Özdemir bu kez de İhsan Şenocak’ı konuk etti

Yayın tarihi: 26 Temmuz 2021 Pazartesi 5:17 pm - Güncelleme: 22 Ağustos 2022 Pazartesi 9:29 am

Gazeteci Cüneyt Özdemir,YouTube kanalında gerici İhsan Şenocak’ı konuk etti. Şenocak, 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda son şampiyon olan Çin’i mağlup eden filenin sultanları ile ilgili gerici yorumlarda bulunmuştu.

Cüneyt Özdemir, suç örgütü lideri Sedat Peker’in videolarıyla gündeme gelen Halil Falyalı, Hadi Özışık gibi isimleri konuk etmişti. Özdemir bu kez de Türkiye Milli Kadın Voleybol Takımı’nda forma giyen kadınları hedef alan İhsan Şenocak’ı ağırladı. Şenocak, olimpiyatlardan başarıyla ayrılan filenin sultanları hakkında gerici yorumlarda bulunmuş büyük tepki toplamıştı. Şenocak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “İSLAMIN KIZI! Sen OYUN ALANLARININ değil, imanın, iffetin, ahlakın, hayanın, edebin SUTANISIN; SEN “burnunu göstermekten utanan” ANALARIN EVLADISIN. Ekranlara ve sakallı ağabeylerinin popüler kültürün kurbanlarına “sultan” demesine aldanmayasın! Umudumuz da, duamız da SENSİN!” ifadelerine yer vermişti.

Özdemir’in YouTube yayınına konuk olan Şenocak şunları söyledi:

“Müslümanca bir şeye taraftarım. İslam kadının tesettürünü biliyoruz. Ben skora sevinmedim. Çünkü İslam’da tesettür var. Ama benim ifadelerimde birinin hayatına müdahale yok”

Türkiye Milli Kadın Voleybol Takımı’nı hedef alan İhsan Şenocak’a tepki yağdı

Sedat Peker’in işaret ettiği Halil Falyalı: Türkiye’den bazı gazeteciler tehdit ederek para istiyor

Sedat Peker bu kez de Cüneyt Özdemir’in yayınına yorum yazdı