Çukur’un Timsah Celil’i Ahmet Melih Yılmaz’ın şaşırtan değişimi

Yayın tarihi: 21 Ocak 2022 Cuma 9:51 am - Güncelleme: 21 Ocak 2022 Cuma 11:58 am

Çukur dizisinde canlandırdığı Timsah Celil karakteriyle bilinen Ahmet Melih Yılmaz’ın değişimi şaşırttı. Sosyal medya hesabından değişimini sergileyen oyuncu “Ben bütün benlerimi seviyorum” dedi.

Tiyatro ve televizyon dizilerinde kendini gösteren Ahmet Melih Yılmaz, Çukur dizisindeki Timsah Celil karakteriyle geniş kitleler tarafından tanınmıştı. Uzun süredir ekranlarda görülmeyen oyuncu, sosyal medya hesabından değişimini paylaşarak trans kadın olduğunu açıkladı. TikTok hesabını aktif olarak kullanan 33 yaşındaki Yılmaz, ”Travestiyim diye ayol diye konuşmak zorunda değilim, travestiyim diye dudaklarımı da yaptırmak zorunda değilim” ifadelerini kullandı.

En son olarak Cam Tavanlar dizisinde Şinasi karakteriyle ekranlar karşısına çıkan Yılmaz, şimdilerde Ankara’da yaşıyor. Yılmaz, Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafının altına, ”Ben bütün benlerimi seviyorum esasen. Sizi bilemem tabii” notunu düştü. 2020 yılında Adana Altın Koza Film Festivali’nde ‘Umut Veren Genç Erkek Oyuncu Ödülü’ne layık görülen oyuncu törende yaptığı konuşmada, aldığı ödülü göstererek, “Bir de bunun ‘Umut Veren Kadın Oyuncu Ödülü’nü alırsam bu iş benim için tamamdır’’ demişti.

TACİZ EDİLDİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

2013 yılında ‘Kadınlar Aşklar Şarkılar’ isimli tiyatro sahnesinde trans bireyi canlandıran Ahmet Melih Yılmaz, kendisinin de oyun sırasında tacize uğradığını söylemişti. ”Dans sahnesinde masaların arasında dolaşarak seyirciyle daha yakın olmak istedim. O esnada adamın teki çıkardığı 20 lirayı cebime sıkıştırdı” diyen Yılmaz, “Trans kadınların gerçek birer devrimci olduğunu düşünüyorum” demişti.

 

Çukur yerine Üç Kuruş! Ercan Kesal da dahil oldu

Serenay Sarıkaya’ya saldırı girişimi