Cübbeli Ahmet, Tarkan’ı hedef aldı: Şimdi mi teselli veriyorsun?

Yayın tarihi: 19 Şubat 2022 Cumartesi 9:22 am - Güncelleme: 19 Şubat 2022 Cumartesi 9:22 am

‘Cübbeli Ahmet Hoca’ olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, Tarkan‘ı ‘Geççek‘ şarkısı üzerinden hedef aldı, “Tamamen sokak lafları…” dedi.

TV100’de yayımlanan Kayıt Dışı programının konuğu olan ve ‘Cübbeli Ahmet Hoca’ olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü Tarkan’ın çok konuşulan ve rekorlar ‘Geççek’ şarkısını değerlendirdi.

Cübbeli Ahmet, “Tamamen sokak lafları, çarşı pazar. Ama toplumda alıcısı var. Niye bunu bir buçuk, iki senedir yazmadı bilmiyoruz. Millete bir teselli bahsetmek amacındaysan, korona bitmiş, hastaneler rahatlamış bu zamanda mı teselli veriyorsun?” dedi.

“Şimdi seçimde şarkıyı hangi parti kullanacak? Bakalım bu telifi partilere kullandıracak mı bu da çıkacak” ifadelerini kullandı.

Tarkan ‘Geççek’i anlattı: ‘Hepimize iyi gelecek bir şarkı yazmalıyım’ dedim

‘MANİDAR…’

Cübbeli Ahmet ayrıca, “Ben de o kadar laf söylüyorum beni HDP hiç sahiplenmedi, seni sahiplendi. Yerli ve milli bir iktidarı yıkmak istemek neden? Türkiye bölünmesin” şeklinde konuştu.

Dolar bulunur, vatan bulunmaz diyen Cübbeli Ahmet Hoca, şarkının sürecine dair Kılıçdaroğlu’nun elektrik faturaları çıkışını hatırlatarak, “Dönemsel olarak manidar olmuştur. Neden bu zaman kadar çıkarmadı bilemeyiz tabii ama biraz garip” dedi.

Cem Yılmaz: Türkiye’de bu işlerin arkasında kim var dersen, ben, Tarkan, Athena Gökhan

‘KADIN CİNAYETLERİ İÇİN İDAM GETİRİLSİN’

Kadın cinayetlerine de değinen Cübbeli Ahmet, “İstanbul Sözleşmesi’nin içinde kadın hakları vardı. E biz de katılıyorduk, içeriğinin bazılarına. Mesela şimdi kadınları kesiyorlar, öldürüyorlar. Çok caydırıcı cezalar verilmesi gerekiyor. Hatta öldürürse idam getirilsin. Vurmanın ayrı bir cezası olur ama öldürme varsa bunlar kesinlikle Sultanahmet Meydanı’nda sallandırılması lazım. Bu zaten Allah’ın emridir” ifadelerini kullandı.

Tarkan’ın ‘Geççek’ şarkısı siyasete damga vurdu!