Ronaldo gemileri yaktı! Manchester United’da ‘röportaj’ krizi

Yayın tarihi: 14 Kasım 2022 Pazartesi 10:19 pm - Güncelleme: 14 Kasım 2022 Pazartesi 10:19 pm

Portekizli yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo‘nun katıldığı bir programda yaptığı açıklamalar Manchester United’da kriz yarattı. İngiliz ekibi, deneyimli oyuncu hakkında inceleme başlattı.

İngiliz devi Manchester United, Cristiano Ronaldo’nun, kendisinin takımdan atılmaya çalışıldığını ve ihanete uğramış hissettiği yönündeki açıklamalarının ardından Portekizli yıldız hakkında inceleme başlattığını duyurdu.

İngiliz kulübünün internet sitesinde yayımlanan açıklamada, 37 yaşındaki Ronaldo’nun verdiği röportajla ilgili “Kulüp, tüm gerçekler belirlendikten sonra yanıtını değerlendirecektir. Odak noktamız, sezonun ikinci yarısına hazırlanmak ve oyuncu, teknik direktör, personel ve taraftarlar arasında inşa edilen ivme, inanç ve birlikteliği sürdürmek olacak.” ifadelerine yer verildi.

“İHANETE UĞRADIĞIMI HİSSETTİM”

Ronaldo, İngiliz televizyon kanalı TalkTV’deki “Piers Morgan Sansürsüz” programına katılarak Manchester United’da kendisini kulüpten atmaya çalışanlar olup olmadığı sorusuna, “Evet. Yalnızca teknik direktör (Erik ten Hag) değil, 2-3 kişi daha var. Kendimi ihanete uğramış hissettim. Bazı kişilerin beni burada istemediğini hissettim. Sadece bu yıl değil, geçen yıl da…” yanıtını vermişti.

“ONA SAYGIM YOK”

Oyuna alınmadığı Tottenham karşılaşmasının sona ermesini beklemeden soyunma odasına gitmesi nedeniyle bir maçlığına kadro dışı bırakılan Ronaldo, teknik adam Erik ten Hag’a yönelik, “Ona saygım yok çünkü bana saygı göstermedi. Bana saygısı olmayana asla saygı duymam.” sözlerini kullanmıştı.

Yılın futbolcusuna verilen ödüllerden Altın Top’a (Ballon d’Or) 5, FIFA En İyi ödülüne ise 2 kez layık görülen ve UEFA Şampiyonlar Ligi kupasını 5 defa kazanma sevinci yaşayan Ronaldo, Ten Hag yönetimindeki Manchester United’da ilk 11’e girme şansını bu sezon yakalamakta zorlandı. Takımının Premier Lig’de çıktığı 14 karşılaşmanın 10’unda görev alan Ronaldo, söz konusu maçların sadece 4’ünde ilk 11’de yer alabildi.

Cristiano Ronaldo için kritik görüşme! Geleceği belli olacak