Çok konuşulacak iddia! Hastanede şüpheliler iç içe test sonuçlarını bekliyor…

Yayın tarihi: 25 Mart 2020 Çarşamba 3:37 pm - Güncelleme: 25 Mart 2020 Çarşamba 3:38 pm

Nilgün Uzun Uluocak isimi vatandaş koronavirüs şüphesiyle gittiği hastane hakkında çarpıcı bir iddiada bulundu. Kendi testinin negatif çıktığı aktaran Nilgün Uzun Uluocak, şüphelilerin bekletildiği ortamda herkesin enfekte olabileceğini söyledi.

Kendisine ait sosyal medya hesabından paylaşım yapan Nilgün Uzun Uluocak isimli bir vatandaş hastaneler hakkında çarpıcı bir iddiayı gündeme getirdi. Hastane hereksin bir arada önlem alınmadan bekletildiğini iddia eden Uluocak, kendi testinin negatif çıktığını da aktardı.

İşte o paylaşımlar:

  • Zatürre ve Corona şüphesiyle Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne yatışım verildi. Zaten saat 12’den beri burda ayakta soğukta koşturuyorum bu sonucu almak için.Hastanede yatak yokmuş, 112’nin gelip bizi uygun bir hastaneye götürmesini şöyle bir ortamda bekliyoruz.
  • Bu insanların hepsi #Corona şüphesiyle burda. 3 gündür 112’nin gelip kendisini uygun bir hastaneye götürmesini bekleyenler var bu ortamda, iç içe. Sandalye tepesinde. Test sonucu negatif çıkma ihtimali olan insan bile burada enfekte olur.. Bu bir kabus…
  • BT sonucunda Zatürre teşhisi aldık. Ateşli ve öksüren insanlar sandalye tepelerinde sabahlayacak. Hiçbir tedavi uygulanmadan üç gün burda bekleyen yaşlı bir teyze var. Yetkili az evvel “En az 100 kişi var burda” dedi. Belki de sonucumuz negatif çıkacak ama evet burda içiçeyiz…
  • Taksim İlkyardım’a sevkim yapıldı. Bazı hastanelerde yeni karantina bölümleri açılmış gece. Burası sadece 18 kişiyi aldı. Tek kişilik odalarda karantinadayız. Orda hala bekleyen insanlar var. Umarım herkes bir an önce o kabustan kurtulsun, şifasını bulsun..