Çok bilmiş bir alimin notları

Yayın tarihi: 30 Ağustos 2022 Salı 9:56 am - Güncelleme: 30 Ağustos 2022 Salı 9:56 am

Sayıl Cengiz Gündoğdu

Cehalet Üniversitesi

Şu laikperestler, Siyonist ve solcular çok garip varlıklar. Bunlar bildiklerini ve bilmediklerini bilmiyorlar. Hepsi de cehalet üniversitesinden pek iyi derece ile mezun olmuş. Bunlardan Üstün Dökmen, “Başörtülü, psikolog ve psikiyatrist olamaz” diye buyurmuş. Üstün Dökmen meğerse filoloji ve embriyoloji bilmezmiş.

İşte tipik cehalet üniversitesi mezunu. Bilmediğini bilmiyor. Hatta fenomenoloji bile bilmiyor ama konuşuyor.
Türkiye ne çekiyorsa bu cahillerden çekiyor.

Memur Faşizmi

Bazı safdil vatandaşlarımız CHP’yi Kemalist parti zannediyor. Eğer CHP Kemalist ise ben de Napolyon Bonapart’ım. CHP aslında memur faşizminin partisidir. Memurun halka “Köpek” diye baktığı dönemin hasretiyle yanıp tutuşlar. Demokrasiye karşı durmadan vık vıklarlar. Bunlara göre 1950 karşı devrimdir. Aslında karşı devrim dedikleri şey, memur diktasının devrilmesi ve demokrasiye geçiştir. Her seçimde halka karşıtlığı tescil edilen CHP ve sol Siyonist ateist cenah iktidarı kaybetmenin kin ve hıncını bir türlü telafi edemiyor. Artık ne yaparsanız yapın bu ülkede memur diktası kurulamayacak.

Güç Birliği

Türkiye’de türlü çeşitli ve her neviden sosyalist güçler varmış. Vakta ki bu sosyalist güçler birleşmeye karar vermişler.
Peki, bunlar kimmiş.

En başta Türkiye Komünist Partisi, sonra Türkiye Komünist Hareketi. Ayol, bunlar birbirlerine bıçak çekmemişler miydi. Ayrıca Devrim hareketi varmış. Sol Parti de varmış. Çok enteresan bir birlik ve ağızla layık şenlik.

Hadi bakalım, rastgele… Ne zaman boğaz boğaza geleceksiniz, bakalım ilk evvel kim kimi sosyal faşist diye suçlayacak.
Bunlar devrim yapacaklar… Laf ola beri gele. Ölme eşeğim ölme.

Bir Duvar, İki Foto

6’lı masa Temel Karamollaoğlu’nun ev sahipliğinde bir araya gelip toplandılar. Temel Karamollaoğlu’nun odasında yer alan iki foto efkarı umumiyenin dikkatini celp etti. Fotoğraflardan biri CHP genel reisi Mustafa Kemal idi. Öbürü belli belirsiz Necmettin Erbakan’dı. Akla mündemiç bu iki foto efkar-ı umumiyenin sorusunu celp etti ki soru şudur. Masum ve mazlum Ayasofya’yı müze yapan şahsın fotosu var da, Ayasofya’yı camiye çeviren zatın fotosu yok.

Masum ve mazlum çocukların temsilcisi olan SP ne yapıyor? Nereye gidiyor?

O Kafa

Profesör unvanı taşıyan bir kafa gerici bir bakışla başörtüsüne hücum etti. Bu şahıs şöyle buyurmuş, “Başörtülü psikolog, başörtülü psikiyatrist, başörtülü PDR uzmanı nötr olamaz.”

Bu gibi kişiler hadi diyelim beş kişi olsun, on kişi olsun. Bu vaziyette biz güler geçeriz. Ama bu kafada çok insan var Türkiye’de. Belki yüzbinler böyle düşünüyor.

İşte üstünde durmamız gereken vaziyet budur. Bunlar iktidara gelirse bizlere hayat hakkı tanımazlar. 28 Şubat’tan beter oluruz.
Aman dikkat.