Çocuklarının ağzını bantlayarak işkence eden Suriyelileri komşuları fark etti!

Yayın tarihi: 29 Aralık 2022 Perşembe 11:03 am - Güncelleme: 29 Aralık 2022 Perşembe 11:03 am

Bursa’da Suriye uyruklu Rayyan El İsa ve iki ‘eşi dört çocuğuna işkence etti. Çocukların çığlığından şüphelenen komşular, durumu öğrenmeye çalıştıklarında ise “Düştüler” yanıtını aldı.

Suriye uyruklu Rayyan El İsa, Hanan Raamdan ve birlikte yaşadıkları bir kadın daha yaşları 2 ile 10 arasında değişen dört çocuğa işkence etti. İddiaya göre; çocukların ağzını koli bandıyla kapatıp bedenlerini çakmakla yakarak videoya çektiler. Çevredikler ise sokakta da çocuklara tokat atıldığını gördü.

Evden sürekli çığlık ve bağrışma sesleri gelmesi üzerinde durumdan şüphelenen komşular, aileyi bir süre takip edince çocuklara işkence edildiğini farkına vardı. İsmini açıklamayan bir kişinin görüntüleri paylaşarak şikayetçi olması üzerine polis, harekete geçti.

Hanan Ramadan ve Rayyan El İsa’nın, R.İ. (10), A.İ. (6), A.İ. (5) ve R.İ. (2) isimli çocuklarına işkence yaptığı belirlendi. Gözaltına alınan anne ile baba, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Evden sürekli kavga sesinin geldiğini belirten bir komşu ise “Kadınların kavga sesini duyuyorduk ama çocukların ağlama seslerini duymadık. Ama komşum çocuğun yüzünün mor olduğunu görmüş, kadına sorduğunda çocuğun düştüğünü söylemişler” dedi. Mustafa Kartal da “Kadınla erkek tartışıyordu. Duyuyorduk” dedi.

Çocuklarına işkence yapan yabancı uyruklu anne baba tutuklandı!