Çocuklarını çalıştığı kebapçıya bırakıp ortadan kayboldu

Yayın tarihi: 11 Ağustos 2022 Perşembe 1:12 pm - Güncelleme: 11 Ağustos 2022 Perşembe 1:12 pm

Adana’da 30 yaşındaki N.K, üç çocuğunu çalıştığı kebapçıya bırakıp ortadan kayboldu. Kadının, çocuklara “Mersin’e gidiyorum. Sizi 10 gün sonra alacağım” dediği ifade edildi. Çocuklar, polis tarafından korumaya alındı.

Adana’nın Seyhan ilçesinde oturan N.K. ile S.D. çifti altı yıl önce boşandı. Çiftin evliliklerinden 12, 10 ve 7 yaşlarında çocukları dünyaya geldi. Çocukların velayeti anne N.K’ye verildi. Kebapçıda çalışarak çocukları tek başına büyüten anne N.K,  dün öğle saatlerinde Obalar Caddesi’ndeki kebapçıya gelerek çocuklarını bıraktı. Kadın, çocuklara “Mersin’e gidiyorum. Sizi 10 gün sonra alacağım” derken iş yeri sahibi Şaban Erkek’e de  “Çocuklarıma iyi bak, babaları gelip alacak” dedi.

POLİS AĞLAYAN ÇOCUKLARI SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞTI

Kebapçı Şaban Erkek, çocukların babası S.D’yi arayıp ulaşamayınca, polise ihbarda bulundu. İş yerine gelen Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri de çocukların ailesine ulaşamadı. Polis, ağlayan çocukları sakinleştirmeye çalıştı. Korumaya alınan çocuklar, emniyete götürülmek üzere polis aracına bindirilirken de ağladı.

“BABALARININ ALACAĞINI SÖYLEDİ”

Şaban Erkek, “Çocukların anne ve babaları ayrılmış. Çocuklar annelerinde kalıyor. Bugün çantalarıyla birlikte getirip benim yanıma bıraktı. Çocukları babalarının alacağını söyleyip gitti ancak telefonuna ulaşamadım. Ben de polise haber verdim. Anneleri daha önce yanımda çalışıyordu, onu da aradım, ulaşamadım. Mersin’e gideceğini söyledi” diye konuştu.

Çocuğunu cebinde notla AVM’de terk etmişti: Anne ortaya çıktı!