Çocuk Kültür Sanat Merkezleri’nde yaz döneminin ikinci etabı için kayıtlar başladı

Yayın tarihi: 4 Ağustos 2024 Pazar 11:24 pm - Güncelleme: 4 Ağustos 2024 Pazar 11:24 pm

Turgutlu Belediyesinin Mustafa Kemal ve Albayrak Mahallelerine kazandırdığı Çocuk Kültür Sanat Merkezleri’nin yaz döneminin ikinci etabı için ön kayıtlar başladı. Yaz döneminin devamı olan ön kayıtlar 9 Ağustos Cuma günü sona erecek.

Turgutlu Belediyesinin toplumsal eşitlik sağlama, her çocuğun temel eğitim ve beslenme ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyen aynı zamanda imza projelerinden biri olan Çocuk Kültür Sanat Merkezleri’nde yaz dönemi heyecanı yaşanıyor. Okul öncesi eğitimle spor, müzik, resim, drama, el sanatları, cimnastik gibi kursların yer alacağı merkezde 3-5 yaş aralığındaki çocuklar yarı zamanlı olarak eğitim görebilecek. Yaz döneminin devamı olan ön kayıtlar 9 Ağustos Cuma günü sona erecek.

Ön kayıtlar, Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünde 09.00-12.30 ile 13.30-17.00 saatleri arasında yapılacak. Kayıtlar hakkında Kültür Sosyal İşler Müdürlüğüne ait 0236 313 21 22 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabilecek.

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, “Çocuk Kültür Sanat Merkezlerimizde yaz dönemi başarılı bir şekilde devam ediyor. Okul öncesi eğitimi ve üç öğün beslenme programını ücretsiz sunarak Türkiye’de bir ilki sürdürüyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışımız doğrultusunda, fırsat eşitliğini sağlamak ve her çocuğa en iyi eğitim olanaklarını sunmak için çalışıyoruz” dedi.

Kaynak: BÜLTEN