Cinayeti itiraf etti! 12 yaşındaki çocuğu küfrettiği için öldürmüş

Yayın tarihi: 26 Ekim 2023 Perşembe 2:23 pm - Güncelleme: 26 Ekim 2023 Perşembe 2:23 pm

Tokat‘ta 12 yaşındaki Dursun Efe Andıç’ı öldüren Umut Göçgen’in ifadesi ortaya çıktı. Göçgen ifadesinde Andıç’ı “Küfür edince tartıştık. Böyle olmasını istemezdim” dedi.

Tokat’ın Turhal ilçesinde yaşayan, 6’ncı sınıf öğrenci Dursun Efe Andıç, okuldan eve geldikten sonra bisiklet sürmek için dışarı çıktı. Turhal Devlet Hastanesi’nde çalışan anne Aslıhan Güneş, akşam eve geldiğinde oğlunu göremeyince cep telefonu ile ulaşmaya çalıştı. Oğluna ulaşamayan anne, polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Kayıp ihbarı üzerine polis ekipleri ilçede arama çalışması başlattı. Çalışmalarda, Dursun Efe Andıç’ın bisikleti bulundu.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Dursun Efe Andıç’ın, 21 yaşındaki Umut Göçgen ile birlikte olduğunu belirleyen ekipler, şüpheliyi gözaltına aldı. Göçgen sorgusunda, Andıç ile tartıştıktan sonra öldürdüğünü itiraf ederek, cesedini bisikletten yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta bulunan Arapbağları mevkisinde ağaçlık alanda olduğunu söyledi. Polis ekipleri, tarif edilen yerde Andıç’ın cansız bedenini buldu. Yapılan ilk incelemelerde Dursun Efe Andıç’ın, 4 yerinden bıçaklanarak, öldürüldüğü belirlendi.

‘KÜFÜRLÜ KONUŞTUĞU İÇİN UYARDIM’

Umut Göçgen’in ifadesinde, “Cips ve kola aldık. Bisikletle gezmeye çıktık. Küfürlü konuştuğu için uyardım. Bana da küfredince tartıştık. Böyle olmasını istemezdim. Çok pişmanım” dediği öğrenildi.

Tokat’ta kaybolan çocuk ölü olarak bulundu