CİMER’e 2020 yılında 6 milyona yakın başvuru yapıldı

Yayın tarihi: 14 Ocak 2021 Perşembe 12:33 am - Güncelleme: 14 Ocak 2021 Perşembe 12:33 am

Muhalefe yakın kişileri hedef göstermekle bilinen İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CİMER’de çok güçlü bir etkileşim olduğuna iddia ederek, “2020’de CİMER’e bir önceki yıla kıyasla yüzde 90 düzeyinde artışla 6 milyona yakın başvuru yapıldı” dedi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Türkiye Polis Radyosu’nda İpek Açar’ın hazırlayıp sunduğu “Can Cana” programına konuk oldu.

İletişim Başkanlığının çalışmaları ve Türkiye gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Altun, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde büyük ve güçlü Türkiye hedefine giden yolda atılan tarihi bir adım olduğunu söyledi.

Altun, yeni sistemin pek çok kazanımından birinin de İletişim Başkanlığının ihdas edilmesi olduğuna değindi.

“CİMER’E 2020 YILINDA 6 MİLYONA YAKIN BAŞVURU YAPILDI”

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezinin de (CİMER) İletişim Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerini sürdürdüğünü aktaran Altun, bunun gurur duydukları çok değerli bir proje olduğunu bildirdi.

CİMER’in katılımcı demokrasinin en güzel örneklerinden olduğunu ifade eden Altun,

“Vatandaşlarımızın da çok yakından takip edip katıldığı ve bir bütün olarak iltifat gösterdiği bir proje. Devlet ve millet arasında iletişim köprüsü vazifesi görüyor ve şu anda dünyanın en büyük ölçekli kamu iletişim platformu. Bu konuda çok iddialıyız. CİMER’i devlet-vatandaş ilişkilerine olan katkısı nedeniyle dünya iletişim tarihinde devrim olarak nitelendirilecek bir yapı olarak değerlendiriyorum” diye konuştu.