‘Çiğ köfte acılı’ diyerek emekçiyi darp eden şahsın ‘tanıdıkları’ işletmeye saldırdı!

Yayın tarihi: 2 Mart 2021 Salı 1:45 am - Güncelleme: 2 Mart 2021 Salı 1:47 am

Geçtiğimiz günlerde “Çiğ köfte acılı” diyerek, emekçiye saldıran ve bugün tekrar gözaltına alınan G.Ş’nin tanıdıkları olduğu iddia edilen bir grup aynı dükkana saldırdı.

Geçtiğimiz pazar günü alkollü olduğu edilen G.Ş,  “Çiğ köfte acılı” diyerek Afyonkarahisar’da bulunan çiğ köftecide çalışan emekçiye saldırmıştı. Olay üzerine hakkında suç duyurusunda bulunulan G.Ş’nin ifadesi alınmış ve serbest bırakılmıştı. Yurttaşların tepkisi üzerine savcılığın kararıyla tekrar gözaltına alınan kişinin yakınları olduğu iddia edilen bir grup, yine aynı işletmeye saldırdı. Saldırganlar işletmenin camına bira şişesi ve sandalye fırlattığı anlar güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi.

İŞLETME SAHİBİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

İşletmenin sahibi olduğunu belirten Kadir Usta, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hukuk mücadelesine sonuna kadar devam edeceklerini belirtti. Kadir Usta, “An itibariyle Afyonkarahisar Merkez Şubemize bira şişeleri ile saldırı düzenlenmiştir. Bu tür barbarlıklarla bize göz dağı vermek isteyenlerin tehditlerine boyun eğmeyeceğiz. Çalışanımıza yapılan saldırının hukuk nezdinde sonuna kadar takipçisi olmaya devam edeceğiz !” ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım;

NE OLMUŞTU?

Afyonkarahisar’da geçtiğimiz salı günü çiğ köfteci dükkanına giden ve alkollü olduğu iddia edilen G.Ş, çalışan Y.K.’den acısız çiğ köfte istedi. Y.K., hazırladığı çiğ köfte dürümü G.Ş.’ye verdi. G.Ş. bir iki lokma aldıktan sonra içindeki çiğ köftenin acılı olduğunu iddia ederek, Y.K. ile tartışmaya başladı. Y.K., çiğ köftenin acılı olmadığını, sadece az acısı olabileceğini söyledi ancak G.Ş.’yi ikna edemedi.

G.Ş. daha sonra eline aldığı dürümü Y.K.’ye tattırıp, acılı olduğunu öne sürerek, tartışmayı devam ettirdi. Bir süre sonra küfretmeye başlayan G.Ş., Y.K.’ye elindeki dürümü fırlatıp, saldırdı. Küfürler eden G.Ş., Y.K.’ye yumruklar savurdu.

Kendisini korumaya çalışan Y.K. saldırgan müşteriyi uzaklaştırmaya çalıştı. Bir süre sonra sakinleşen G.Ş. yediği dürümün parasını vererek, hiçbir şey olmamış gibi işletmeden ayrıldı. Olayın ardından Y.K. darp raporu alarak müşteriden şikayetçi oldu.

Yaşadığı olayın ardından Y.K.’nin işi bıraktığı da öğrenildi.

“Çiğ köfte acılı” diyerek personele saldırdı

Çiğ köfteci saldırganı yeniden gözaltına alındı