CHP’ye dönen Tanju Özcan: Yeni gelmedim geri geldim

Yayın tarihi: 28 Kasım 2023 Salı 8:36 pm - Güncelleme: 28 Kasım 2023 Salı 8:41 pm

İhraç edilmesinin ardından af kararı ile CHP’ye geri dönen Tanju Özcan, “Aslında ben yeni gelmedim geri geldim. Ben zaten hiçbir zaman kalbimdeki 6 oku çıkarmamıştım” dedi. Özcan, aday adaylığı başvurusunu yaptı.

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında dün düzenlenen toplantıda Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın “bağışlanma” talebini oy çokluğu ile kabul etti. CHP Parti Meclisi de af talebini kabul etti.

Partisine geri dönen Tanju Özcan, CHP Bolu İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz’e aday adaylığı başvurusunu yaptı. Otobüsle şehir turu atarak parti binası önüne gelen Özcan, kendisini karşılayan kalabalığa seslendi.

‘YENİ GELMEDİM GEİ GELDİM’

Partililere teşekkür eden Özcan, “Samimiyetle söylüyorum gözleri yaşlı bir şekilde bizi burada baba evinde tekrar karşıladınız. İnşallah bundan sonraki süreçte de sizlere layık olamaya devam edeceğiz. Aslında ben yeni gelmedim geri geldim. Ben zaten hiçbir zaman kalbimdeki 6 oku çıkarmamıştım. Sadece hukuken bir bağ kesilmesi olmuştu. Yerel seçimlerde Bolu merkezde bir Türkiye rekoru kıracağız” ifadelerini kullandı.

‘TARİHE GEÇECEK SEÇİM ZAFERİ ELDE EDECEĞİZ’

Seçimin startını verdiklerini belirten Özcan, “Herkesin elini sıkacağız herkese yaptıklarımızı anlatacağız. Bolu’da unutulmayacak tarihe geçecek seçim zaferi elde edeceğiz. Tüm yöneticilerimize ilçe başkanlarımıza hep berberiz, Bolu’da büyük bir başarıya Mart’ın sonunda hep beraber imza atacağız” diye konuştu.

FOTOĞRAFINI ASTI

ihraç edilmesinin ardından CHP’li Meclis Üyesi İlkay Bayrak tarafından parti binasında bulunan fotoğrafını çöpe atılan Özcan, fotoğrafını kendi elleriyle astı.  İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz , Özcan’a Türk bayraklı rozeti taktı.

CHP’den Tanju Özcan ile 12 kişiye af

Kaynak: İHA