CHP’li belediyelerin isimlerine bile tahammül edemediler!

Yayın tarihi: 5 Mayıs 2020 Salı 1:35 pm - Güncelleme: 5 Mayıs 2020 Salı 1:36 pm

Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından bastırılan kitapta CHP’li Şişli Belediyesi’nin banklarının bulunduğu fotoğraf yer aldı. Fotoğraf kitabın basımı yapıldıktan sonra fark edilince cami avlusunda bulunan bankların üzerindeki ‘Şişli Belediyesi’ yazısı tek tek elle boyandı.

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar’ın aktardığına göre, Denizli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tanıtım amacıyla kentin camilerini konu alan ‘Denizli’nin Kalem İşi Camileri’ isimli bir kitap yayınladı. Kitabın giderini Denizli Valiliği Yatırım ve İzleme Koordinasyon Başkanlığı üstlendi ve kitaptan bin adet bastırıldı.

“RAHATSIZLIK YARATTI”

Kitabın 22’nci sayfasında Çivril ilçesindeki Savranşah Camii görseli de yer aldı. Fotoğrafta CHP’li Şişli Belediyesi’nin gönderdiği iki adet bank da yer alıyordu. Fotoğrafların üzerindeki yazının silinmesinin unutulduğu ve bankların İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde rahatsızlık yarattığı öne sürüldü.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Milletvekili Sancar, “Böyle bir rezalet görülmemiştir. Bu nasıl bir kin, nasıl bir nefrettir ki belediyemizin adının yazdığı bankın üzerini bile karalama gafletine düşüyorsunuz. O kadar acemice boyanmış ki tüm kataloglarda sonradan boyandığı belli oluyor. Şişli Belediye Başkanımız Muharrem Keskin’de olaydan duyduğu üzüntüyü tarafımıza iletti. Denizli İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Turhan Veli Akyol çıkıp derhal kendisine bu talimatı verenleri açıklasın. Bir gecede onu o makama getirenler mi bu talimatı vermiştir?” dedi.