CHP’li Başarır, Ağar’ın marinasını anlattı | GÜN ORTASI

Yayın tarihi: 25 Mayıs 2021 Salı 4:14 pm - Güncelleme: 25 Mayıs 2021 Salı 4:14 pm

Betül Begümhan Aydoğan’ın sunduğu Gün Ortası’nın bugünkü konukları, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ve Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan oldu. Programda, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılmış olduğu program değerlendirildi.

CHP’li Başarır dünkü yayınla ilgili şunları söyledi:

“Resmen bir tiyatro izledim. Ne gazeteci arkadaşlarımız soru sorabildi ne Soylu cevaplayabildi. En önemli şey, kendisinin TRT ekranlarında söylemiş olduğu 10 bin dolar maaş sorusuydu. Bu soruya hiçbir şekilde cevap veremedi. İçişleri Bakanı 3 saat boyunca gazetecilerden kaçtı. Bu ülkenin adalet bakanı nerede?” dedi.

Gelecek Partisi Sözcüsü Özcan, Soylu’nun, Ahmet Davutoğlu’nu hedef alması hakkında şunları söyledi:

“Ülkede bir suç örgütü liderinin ifşaları ile karşı karşıyayız ve konular çok utandırıcı. Konu, cinayetler, uyuşturucu, kurulmuş talan düzeni… Gelecek Partisi sözcüsü olarak Sayın Soylu’nun AKP döneminde odaların dinlenme iddiası tamamen gündem değiştirme çabasıdır. Bu hakaret sadece Davutoğlu’na yapılmış değildir, siyasetle uğraşan herkese hakarettir. Soylu, kendi içinde bulunduğu kabinede, Öcalan’ın hapisten çıkarılıp Kuzey Suriye’de devlet kuracağını iddia etmiştir” dedi.