CHP’den flaş Erdal Beşikçioğlu açıklaması

Yayın tarihi: 11 Ocak 2024 Perşembe 6:48 am - Güncelleme: 11 Ocak 2024 Perşembe 6:48 am

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, Parti Meclisi toplantısında 240 seçim çevresinde belediye başkan adaylarının belirlendiğini açıklarken Ankara Etimesgut Belediye Başkan Adayı gösterilen Erdal Beşikçioğlu ile ilgili soruya da cevap verdi.

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, toplantı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdal Beşikçioğlu ile ilgili soruya Yücel şu yanıtı verdi;

“Erdal Beşikçioğlu adaylaşmıştır. Herhangi bir kriz söz konusu değildir. Bugün belirlenen 242 adayımız ve geçmişte PM’de belirlediğimiz adaylarımız MYK’nin ve PM’nin süzgecinden geçilerek, örgütlerimizden görüşler alınarak belirlenmiş ve PM kararıyla adaylaşmış arkadaşlarımızdır. Herhangi bir kriz söz konusu değil. Başka adaylar farklı iddialar ortaya koymuş olabilirler. PM kararıyla Erdal Beşikçioğlu, Etimesgut adaylığına uygun görülmüştür.”

YÜCEL’DEN ANTALYA AÇIKLAMASI

Yücel, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Sayın Muhittin Böcek’in adı geçtiği öğrenildi. Böcek’in durumunun ileri bir tarihe ertelendiği söyleniyor. Neler söylersiniz?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayımız bir kısım merkez ilçelerle beraber değerlendirilecek olduğundan PM’de gündeme alınmadı, önümüzdeki hafta yapacağımız PM toplantısında gündeme geleceğini düşünüyorum. Bunun başka bir sebebi yok.”

CHP 240 belediye başkan adayını açıklandı! İşte tam liste

Kaynak: TELE1