CHP’den Cem Küçük’e canlı yayında mesaj! Ödeyemiyorsa bir kandil de ona gönderelim

Yayın tarihi: 21 Şubat 2022 Pazartesi 10:56 pm - Güncelleme: 21 Şubat 2022 Pazartesi 10:56 pm

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin talimatıyla, elektrik faturasını ödemeyeceğini açıklayan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na kandil gönderildi. Kandillere ait görüntülerin tartışıldığı HaberTürk canlı yayınında Kübra Par’a konuk olan Türkiye Gazetesi Yazarı Cem Küçük’e, CHP’den mesaj geldi. Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Ömer Topsakal, “Ödeyemiyorsa Cem Küçük’e de bir kandil gönderelim” mesajını paylaştı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu yapılan zamlar karşısında elektrik faturasını ödemeyeceğini açıklamıştı. Bunu üzerine MHP Lideri Devlet Bahçeli Kılıçdaroğlu için tehlikeli sularda yüzüyor diyerek, “Her il teşkilatımızın Kılıçdaroğlu’na bir kandil göndererek aydınlanmasına yardımcı olmasını bekliyor, bu talimatımı paylaşıyorum. Nasıl olsa Kandil’e yabancı değildir, nasıl olsa Kandil’in köhne ışığıyla yolunu bulmaya çalıştığını görmeyen de kalmamıştır” ifadelerine yer vermişti. Kemal Kılıçdaroğlu Bahçeli’nin talimatı ile kendisine gönderilen kandilleri paylaştı.

Ersan Şen’le Cem Küçük yine birbirine girdi

Kılıçdaroğlu’nun paylaşımının ardından söz konusu görüntüler HaberTürk canlı yayınında da değerlendirildi. Programın sunucusu Kübra Par, “Cem Küçük size CHP’den bir mesaj var. Sayın Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Ömer Topsakal diyor ki, ‘Cem Bey de ödeme güçlüğü çekiyorsa gönderelim bir kandil'”

Par’ın okuduğu mesajın ardından Cem Küçük ise “Valla bize de yüksek geliyor. Şöyle zannediyorlar. Bize de geliyor aynı şeyler. Of Ömer Bey, beğendiğimi göndersin lacivert olan” ifadelerini kullandı.

Ersan Şen’den Cem Küçük’e: Sen FETÖ’yü daha iyi bilirsin