CHP’den aday gösterilmeyen Şükrü Genç seçime bağımsız girecek

Yayın tarihi: 20 Şubat 2024 Salı 1:51 pm - Güncelleme: 20 Şubat 2024 Salı 1:51 pm

CHP’de yeniden aday gösterilmeyen Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, yerel seçimlere bağımsız aday olarak gireceğini açıkladı.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, CHP tarafından yeniden aday gösterilmedi. Üç dönemdir Sarıyer’de görev yapan Genç, aday gösterilmemesi üzerine partisinin ilgili organlarına 18 Şubat’a kadar süre verdiğini duyurmuş,  CHP Genel Başkanı Özgür Özel’le görüştüğünü vurgulayarak, açıklama için bekleme kararı aldıklarını açıklamıştı.

Genç, Sarıyer Belediyesi Ana Hizmet Binası önünde Özgür Özel ile yaptığı görüşmeyi aktardı.

Genç, “Sayın Genel Başkanım dedi ki, ‘Biz sizi çok seviyoruz, sizinle hep varız. Partide size önemli görev verelim. Ancak biz bu işi tartıştık, Ekrem Başkan da sizi çok seviyor ama bunu aşamadık” ifadelerini kullandı.

Yerel seçimlerde Sarıyer Belediye Başkanlığı için bağımsız aday olarak seçime girme kararı aldığını söyleyen Genç, “Kimseye zarar vermeyeceğiz, kimseye kötü söz söylemeyeceğiz. Biz hep güzel konuştuk. Ama halkımızın çok güzel bir sözü var. Kısa çöp uzun çöpten hakkını alacak. Gelin demokrasi dersi verelim Sarıyer’de” diye konuştu.

CHP’de Hatay düğümü çözüldü! Lütfü Savaş’ın adaylığına devam kararı verildi

Kaynak: TELE1