CHP’de İzmir düğümü… İşte adaylık için kulislerde konuşulan isimler

Yayın tarihi: 29 Ocak 2024 Pazartesi 2:35 pm - Güncelleme: 29 Ocak 2024 Pazartesi 2:35 pm

Gazeteci Hilal Köylü Cumhuriyet Halk Partisi‘nin İzmir için toplanacağı Parti Meclisi öncesi son kulis bilgilerini TELE1’de aktardı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP), 31 Mart’ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere yönelik aday belirleme süreci devam ediyor. 26 Ocak Cuma günü toplanan CHP PM 209 adayını açıkladı. Açıklamada merakla beklenen İzmir Büyükşehir Belediyesi adayının olmaması dikkat çekti. İzmir için ön plana çıkan isimler mevcut belediye başkanı Tunç Soyer, Buğra Gökçe ve Cemil Tugay oldu.

CHP’nin bugün gerçekleşecek olan PM toplantısında İzmir adayının belli olması bekleniyor. 18.00’de toplanacak PM’nin ardından Parti Sözcüsü Deniz Yücel açıklama yapacak.

İzmir düğümü çözülüyor mu? CHP PM bugün toplanıyor

TELE1’de Bilge Yurtdagülen’in sunduğu Gerçek Haber Gerçek Ekonomi programına konuk olan gazeteci Hilal Köylü kimlerin nerelerde aday gösterileceğine dair son kulis bilgilerini aktardı. Mevcut başkan Tunç Soyer’in adaylığının düşük bir ihtimal olduğunu söyleyen Köylü Karşıyaka Belediyedi Başkanı Cemil Tugay’ın önde olduğunu söyledi.

Kaynak: TELE1