CHP şehitler için olağanüstü toplanıyor! Özgür Özel programını iptal etti

Yayın tarihi: 12 Ocak 2024 Cuma 10:39 pm - Güncelleme: 13 Ocak 2024 Cumartesi 1:43 am

Pençe-Kilit operasyonunda üs bölgesine sızma girişimleri nedeniyle 8 askerin şehit olması 5 askerin de yaralanması sonrası CHP MYK’sı olağanüstü toplanacak. CHP Genel Başkanı Özgür Özel Manisa’da düzenleyeceği aday tanıtım toplantısını da iptal etti.

Terör örgütü PKK’nın Pençe-Kilit operasyonunda üs bölgesine sızma girişimleri nedeniyle 8 askerin şehit olması 5 askerin de yaralanması sonrası CHP MYK’sı olağanüstü toplanacak. CHP’nin bugün Manisa’da gerçekleşecek olan aday tanıtım toplantısı şehit haberlerinin ardından iptal edildi. CHP MYK toplantısı olağanüstü toplantı kararı aldı.

MSB acı haberi duyurdu: 5 asker şehit 3’ü ağır 8 yaralı

CHP MANİSA PROGRAMI İPTAL EDİLDİ

CHP’nin bugünManisa’da gerçekleşecek olan aday tanıtım toplantısı şehit haberlerinin ardından iptal edildi. CHP MYK toplantısı olağanüstü toplantı kararı aldı.

CHP’DEN OLAĞAN ÜSTÜ TOPLANTI KARARI

Özgür Özel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bugün yüreğimizi yakan şehit haberleri ve bölgeden gelen endişe verici haberler üzerine yarın (bugün) Manisa’da yapacağımız aday tanıtım toplantısını iptal ettik. Ayrıca yarın (bugün) diğer şehirlerimizde yapılacak tüm etkinlikleri de iptal ediyoruz. Merkez Yönetim Kurulu’muzu yarın (bugün) sabah olağanüstü toplantıya çağırdım. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Bir kez daha milletimizin başı sağolsun” ifadelerini kullandı.

Kaynak: TELE1