CHP kadın kollarından ‘zorba ve lider’ mesajlı klip: Karar sizin

Yayın tarihi: 2 Haziran 2021 Çarşamba 4:15 pm - Güncelleme: 2 Haziran 2021 Çarşamba 4:17 pm

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın partisinin grup toplantısında hedef aldığı İYİ Parti lideri Meral Akşener’e yönelik sözlerini eleştiren bir video klip hazırladı. Görüntülerde Erdoğan’ın tehdit içeren sözleri hatırlatıldı.

CHP’nin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılan klipte,  İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’e yönelik “Daha neler olacak” sözleri üzerinden, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, ‘zorba’ benzetmesi yapıldı.

CHP Kadın Kolları, Erdoğan’ın tepki çeken konuşması ile Kılıçdaroğlu’nun Akşener’in eline kolonya döktüğü görüntüleri karşılaştırarak ‘zorba ve lider’ mesajıyla bir klip yayınladı. CHP Kadın Kolları imzasıyla hazırlanan video, partinin sosyal medya hesabından paylaşıldı. Görüntülerde Erdoğan’ın tehdit içeren sözlerinin ardından Kılıçdaroğlu’nun Akşener’in eline kolonya döktüğü görüntülere yer verildi.

Video klip “Bir tarafta zorbalık, diğer tarafta nezaket ve zerafet… Karar sizin!” notuyla paylaşıldı.

Erdoğan’ın görüntüsüne; “Bir tarafta kadınları aşağılayan bir parti liderine ‘gelin hanım’ diye seslenip tehdit etme cesareti olan bir zorba” notuyla yer verildi.

İTO’dan Akşener’i tehdit eden Erdoğan’a tepki: Bu memleket bizim

Erdoğan’ın arkasındaki saatin sırrı çözüldü