CHP Gençlik Kolları’ndan 10 Kasım videosu: Gayretimizde, umutlarımızda, ilhamımızda “O” var

Yayın tarihi: 9 Kasım 2022 Çarşamba 10:15 pm - Güncelleme: 9 Kasım 2022 Çarşamba 10:15 pm


Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 10 Kasım 1938'te yaşama veda etti. CHP Gençlik Kolları, Atatürk'ün vefatının 84. yılı sebebiyle sosyal medyadan bir video yayımladı. Ulu önder Atatürk'ün, "İki Mustafa Kemal var. Biri ben, fert olan, fani olan Mustafa Kemal. İkinci Mustafa Kemal'den ise ancak "Biz" diye bahsedebilirim. Yani sizler, çalışan, uyanık, münevver, milliyetperver vatandaşlar. İşte o Mustafa Kemal ölmez" sözlerine yer verilen videoda şunlar dile getirildi:


"Genç bir sporcunun gayreti, umutlarına yetmediğinde okunulan öğrenilen sözlerin yorgunluğu üzerine çöktüğünde uğraşılan işler tek bir sonuç vermediğinde, devam etme gücünün içinde bulma ilhamında o var."

Videonun sonunda, Atatürk'ün hayata veda ettiği Dolmabahçe Sarayı'nın önünden geçen vapurdaki kişiler, saat 9'u 5 geçe çalan anonslar ile saygı duruşuna durdu.


" />

CHP Gençlik Kolları, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84. yılı dolayısıyla bir video yayımladı. Atatürk’ün “İki Mustafa Kemal var” sözlerine yer verilen video “Gayretimizde, umutlarımızda, ilhamımızda “O” var” notuyla paylaşıldı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 10 Kasım 1938’te yaşama veda etti. CHP Gençlik Kolları, Atatürk’ün vefatının 84. yılı sebebiyle sosyal medyadan bir video yayımladı. Ulu önder Atatürk’ün, “İki Mustafa Kemal var. Biri ben, fert olan, fani olan Mustafa Kemal. İkinci Mustafa Kemal’den ise ancak “Biz” diye bahsedebilirim. Yani sizler, çalışan, uyanık, münevver, milliyetperver vatandaşlar. İşte o Mustafa Kemal ölmez” sözlerine yer verilen videoda şunlar dile getirildi:

“Genç bir sporcunun gayreti, umutlarına yetmediğinde okunulan öğrenilen sözlerin yorgunluğu üzerine çöktüğünde uğraşılan işler tek bir sonuç vermediğinde, devam etme gücünün içinde bulma ilhamında o var.”

Videonun sonunda, Atatürk’ün hayata veda ettiği Dolmabahçe Sarayı’nın önünden geçen vapurdaki kişiler, saat 9’u 5 geçe çalan anonslar ile saygı duruşuna durdu.

 

Kılıçdaroğlu’ndan 10 Kasım mesajı! “Sözün sözümüz yolun yolumuzdur”