Cezaevinde yaşadığı psikolojik rahatsızlık nedeniyle anoreksiya teşhisi konan ve 37 kiloya düşen Nihal Candan tahliye edildikten sonra ilk kez konuştu, cezaevi günlerini anlatarak özür diledi.

Katıldıkları İşte Benim Stilim isimli moda programıyla adlarını duyuran Bahar ve Nihal Candan suç örgütü üyeliği gibi suçlamalarla 16 Kasım 2023 tarihinde tutuklandı. Polatlar ile başlayan davalar sürecine bir anda dahil olan ikili zaten yaşadıkları ultra lüks hayat ve bunu göze sokmalarıyla şüphe uyandırıyordu.

NİHAL CANDAN TAHLİYE EDİLDİ

Mahkeme süreci devam eden kardeşlerden Nihal Candan’ın geçtiğimiz gün yaşadığı psikolojik rahatsızlıklar dolayısıyla 37 kiloya düştüğü ve anoreksiya teşhisiyle tahliye kararı alındığı ortaya çıkmıştı.

Annesi gözyaşları içinde anlattı: Nihal Candan cezaevinde 37 kiloya düştü

‘SEÇİL ERZAN’LA ÇOK İYİ ANLAŞTIK’

Hapishaneden çıkan Nihal Candan Kanal D Haber’e konuştu. Seçil Erzan ile aynı koğuşta kaldığını anlatan Nihal Candan “Hastalıktan 37 kiloya düştüm. Cezaevinde kardeşim Bahar Candan bana çok destek oldu. Hapiste Seçil Erzan ile aynı koğuştaydım. Çok iyi anlaştık. Sessiz sakin bir yapısı var. Seçil istemiyor diye hiç haber izlemedik. Kardeşim Bahar Candan’ı çıktıktan sonra ziyaret edemiyorum. Çünkü anksiyete krizim tetikleniyor. Umarım o da tahliye olur” dedi.

‘HATALARIMIZ VARDIR, ÖZÜR DİLERİM’

Cezaevinin psikolojik olarak zor olduğunu söyleyen Candan “Hatalarımız vardır, doğrudur. Bir iki küçük çocuğa da kötü örnek olduysam özür dilerim. ‘Polisten çok doktor gördüm’ diyebilirim. En çok ailemi özledim” ifadelerini kullandı.

Cezaevinde 37 kiloya düşen Nihal Candan hakkında tahliye kararı