Ceyda Düvenci’nin şakası ortamı gerdi! Mikrofonu iade ettiler

Yayın tarihi: 13 Haziran 2024 Perşembe 9:20 am - Güncelleme: 13 Haziran 2024 Perşembe 12:15 pm

Kıbrıs’taki bir törende sunuculuk yapan Ceyda Düvenci ödül alan ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar’ ekibine ‘şaka’ yaptı. ÇGHB ekibinin ‘şaka’ya tepkisi gündem oldu.

Son dönemlerde ‘Bambaşka Sohbetler’ isimli programında yaptığı gaflar ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Ceyda Düvenci, bu sefer de ödül töreninde yaptığı bir ‘şaka’yla gündeme geldi.

Moonlife dergisinin Kıbrıs’ta gerçekleştirilen ödül töreninde sunuculuk yapan Düvenci, sahneye ödülünü almak için çıkan ‘Çok Güzel Hareketler Bunlar (ÇGHB)’ ekibine, “Ben sadece şunu söyleyeceğim, en az konuşana ödülü vereceğiz” deyince büyük bir sessizlik oldu.

MİKROFONU İADE ETTİLER

O esnada mikrofonu elinde tutan ekip üyelerinden Atakan Çelik, “O zaman iyi akşamlar diliyorum, sağ olun” diyerek tepki gösterdi. Çelik’in mikrofonu uzattığı arkadaşlarının tümü tek bir cümle kurmadan mikrofonu elden ele vererek Ceyda Düvenci’ye iade etti.

Ceyda Düvenci'nin sözlerine Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinden sessiz tepki

‘ŞAKA YAPTIM’

Duruma şaşıran Ceyda Düvenci, “Aaa bu kadar efektif olacağını bilmiyordum! Hayır olmaz olmaz, şaka yaptım olur mu öyle şey!” diyerek durumu kurtarmaya çalıştı ancak ekip geri adım atmadı.

Ödül törenindeki gergin anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada “Bu ne saygısızlık”, “Sürekli laf sokma çabasında”, “Çok büyük saygısızlık” gibi yorumlar yapıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ