Çeşme’de tuvalet ücretini 50 lira yapan işletme: Yazıyı astık rahat ettik

Yayın tarihi: 27 Haziran 2023 Salı 6:43 pm - Güncelleme: 27 Haziran 2023 Salı 6:45 pm

Çeşme’de 50 liralık tuvalet ücretiyle sosyal medyada gündem olan işletmenin sahibi “Tuvaletimizi kullanmamalarını sağlamak için biz de bu yazıyı yazmak zorunda kaldık” dedi.

Yaz aylarının gelmesiyle tatil beldelerindeki fiyatlar gündem olmaya devam ediyor. Daha önce ‘fake’ müşteriyle gelen İzmir Çeşme  dün de 50 liralık tuvaleti ücreti konuşulmuştu.

‘YAZIYI ASTIK RAHAT ETTİK’

Sosyal medyada gündem olan tuvaletin işletmecisi Suat Ay İHA’ya konuştu ve fiyatı altyapı yetersizliğine bağladı. Ay şunları söyledi: “Bu yazıyı çok mağdur olduğumuz için geçen hafta bu yazıyı asmıştık. Sosyal medyada bu yazı çok konuşuldu bu olay. Hemen karşımızda restoranlar bulunduğu için bizim kafemize her gün 100 – 150 kişi tuvalet ihtiyacını gidermek için talepte bulunuyor. Bizim altyapımız bu insanların tuvalet ihtiyaçlarını karşılamaya uygun değil. Bizim kapasitemiz zaten maksimum 30 kişilik. Çeşme Belediyesi’nin zaten hemen yakınımızda, kalede ücretsiz tuvaleti var. Ama gelen vatandaş burada ısrarcı olunca, tuvaletimizi kullanmamalarını sağlamak için biz de bu yazıyı yazmak zorunda kaldık. Bu yazıyı yazdıktan sonra da rahat ettik. Turizm ilçemiz Çeşme’de her türlü hizmet kusursuz bir şekilde verilmektedir. Burada bir art niyet, usulsüz para kazanma gibi bir niyetimiz yoktur. Çeşmemizin böyle kötü reklamlarla anılmasını istemeyiz.”

Sosyal medyada gündem! Çeşme’de tuvalet ücreti 50 TL