Cesedi parçalara ayrılmış halde bulunmuştu! Fidyeyi öldürdükten sonra istemişler

Yayın tarihi: 14 Temmuz 2023 Cuma 9:10 am - Güncelleme: 14 Temmuz 2023 Cuma 9:10 am

Milli Gazete yazarı Mustafa Kasadar’ın oğlu Muhammed Nuh Kasadar’ın öldürülmesine ilişkin bir detay daha ortaya çıktı. Katilin 19 yaşındaki genci öldürdükten sonra kaçmak için fidye istediği öğrenildi.

İstanbul Bayrampaşa’da bulunan bir apartman dairesindeki derin dondurucuda parçalanmış erkek cesedi bulundu. Cesedin Milli Gazete yazarı Mustafa Kasadar’ın 19 yaşındaki oğlu Muhammed Nuh Kasadar’a ait olduğu ortaya çıktı. Kasadar’ı ailenin uzun süre yanında çalışan ve yakından tanıdıkları Hakan Ö’nün kaçırdığı ortaya çıktı.

Hakan Öztürk, sorguda Muhammed Nuh Kasadar’ı öldürdüğünü itiraf etti.

Hürriyet’te yer alan habere göre, Hakan Öztürk ifadesinde, “Geçen pazartesi günü Muhammed’le görüştük ve Yemek yedik. Daha sonra Bayrampaşa’daki evime gittik. Babasının, çalıştığım dönemde bana olan borcundan bahsettim. Biraz ağır ifade kullanınca kavga çıktı. Boğuşma sırasında ipi boğazına geçirdim ve iyice sıktım. Banyoya götürdüm ve bıçaklarla cesedi parçalara ayırdım. Cesedin kokmaması için parçaları poşetlere koyarak derin donduruculara yerleştirdim. Kaçmam gerektiğini düşündüm ama param yoktu. Aileye mesaj göndererek para istedim” dedi

Tüyler ürperten cinayet! Fidye için kaçırılan gazetecinin oğlunun cesedi derin dondurucuda bulundu