Tüyler ürperten cinayet! Fidye için kaçırılan gazetecinin oğlunun cesedi derin dondurucuda bulundu

Yayın tarihi: 12 Temmuz 2023 Çarşamba 4:30 pm - Güncelleme: 13 Temmuz 2023 Perşembe 9:13 am

İstanbul Bayrampaşa’da bulunan bir apartman dairesindeki derin dondurucuda parçalanmış erkek cesedi bulundu. Cesedin Milli Gazete yazarı Mustafa Kasadar’ın 19 yaşındaki oğlu Muhammed Nuh Kasadar’a ait olduğu ortaya çıktı.

İstanbul’un Bayrampaşa ilçesinde, bulunan dört katlı binanın üçüncü katındaki dairede ceset olduğu yönünde ihbar üzerine polis harekete geçti. Polis ekipleri hızla olay yerine gitti.

Olay yerine giden polis ekipleri, tüyler ürperten bir olayla karşılaştı. Dondurucuda bir erkeğe ait ceset parçaları bulundu. Cesedin kime ait olduğu yönde çalışma yapıldı. Olaya Cinayet Büro Amirliği ekipleri dahil oldu. Ceset parçalarının bulunduğu daire mühürlendi. Cesedin İstanbul’da geçtiğimiz pazartesi günü Milli Gazete yazarı Mustafa Kasadar’ın 19 yaşındaki oğlu Muhammed Nuh Kasadar’a ait olduğu ortaya çıktı.

Muhammed Nuh Kasadar’ın, kimliği meçhul kişiler tarafından kaçırıldığı, ailenin müracaatı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü, Gasp Büro Amirliği tarafından geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Polis kaçırılan genci bulabilmek için seferber olurken, olayı gerçekleştirdiği tespit edilen şüpheli gözaltına alındı.

Polis evde yaptığı incelemede Muhammed Nuh Kasadar’ın kaçırıldıktan kısa bir sonra öldürülerek derin dondurucuya konduğunu tespit etti. Ceset kesin ölüm sebebi ve saatinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

PERŞEMBE GÜNÜ ADLİYEYE SEVK EDİLMESİ BEKLENİYOR

Öte yandan Gasp Büro Amirliğinde sorgulanan şüphelinin ailenin eski bir çalışanı olduğu belirtildi. Poliste yapılan sorgusunda sürekli çelişkili ifadeler veren şüphelinin dengesiz hareketler sergilediği öğrenildi. Şüphelinin perşembe günü adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Marmaris’teki ceset yakılmasıyla çıkan yangında bir gözaltı