Cenk Eren’in evini harabeye çevirdiler

Yayın tarihi: 21 Mart 2022 Pazartesi 2:50 pm - Güncelleme: 21 Mart 2022 Pazartesi 2:50 pm

Şarkıcı Cenk Eren, geçtiğimiz yıl İstanbul’daki evini Suudi Arabistanlı turistlere bir yıllık kontratla kiraya vermişti. Eren’in kiracılarının evi harabeye çevirdiği ortaya çıktı. Ünlü şarkıcı evin görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşarak isyan etti.

Geçtiğimiz yıl İstanbul’daki evini Suudi Arabistanlılara kiralayan şarkıcı Cenk Eren, evinin son halini görünce şok yaşadı. Kiracılarının evin içini adeta harabeye çevirdiğini gören şarkıcı, duruma sosyal medya hesabından isyan etti.

Cenk Eren, geçtiğimiz yıl İstanbul’daki evini Suudi Arabistanlı turistlere bir yıllık kontratla kiraya verdi. Yaklaşık altı ay önce de dairesini satan Eren, önceki gün evin yeni sahiplerinin kendisine gönderdiği video ile neye uğradığını şaşırdı. Suudi Arabistanlı turistlerin evi adeta harabeye çevirdiği ortaya çıktı.

“VİCDANLA ALAKALI BİR DURUM”

Ünlü şarkıcı, görüntüleri kişisel Twitter hesabından, “Bir atasözü var, ‘Beş parmağın, beşi de bir olmaz’. Öyle düşünmek istiyorum. Arap dostlarımız kiraladıkları daireyi böyle kullanıp bırakıp gitmiş. Vicdanla alakalı bir durum” notuyla yayınladı.

Güldür Güldür’den Soylu’nun müzik yasağı sözlerine ‘Cem Yılmaz’lı gönderme