Cemal Enginyurt isim vermeden İYİ Parti’yi eleştirdi! “TELE1’e çıkmak için birbirleriyle yarışıyorlardı”

Yayın tarihi: 28 Haziran 2023 Çarşamba 2:18 pm - Güncelleme: 28 Haziran 2023 Çarşamba 2:18 pm

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ’ın İYİ Partililer ve AKP’li troller tarafından hedef gösterildikten sonra tutuklanmasına tepki gösterdi. İsim vermeden İYİ Parti’yi eleştiren Enginyurt, “TELE1’e çıkmak için birbirleriyle yarışanlar Merdan Yanardağ’a saldırıyor” dedi.

TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ’ın tutuklanmasına bir tepki de Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt’tan geldi. TELE1 ekranlarında konuşan Enginyurt isim vermeden Merdan Yanardağ’ı hedef gösteren İYİ Partilileri eleştirdi.

“MERDAN YANARDAĞ ÜZERİNDEN AKP’YE SELAM ÇAKIYORLAR”

Enginyurt şunları söyledi:

Merdan Yanardağ’a kurulan kumpas muhalefete kurulan kumpastır. Niyet bellidir. Önce Merdan Yanardağ susturulacak, TELE1 susturulacak sonrasında sırası başkalarına gelecek. TELE1’e çıkmak için birbirleriyle yarışanlar şimdi çıkmış, birilerine yaranmak için Merdan Yanardağ’a saldırıyorlar. Merdan Yanardağ’ı terörle suçluyorlar. Madem Merdan Yanardağ PKK’lıydı ne işiniz vardı TELE1’de? Niye TELE1’e çıktınız? Şimdi dümeniniz rahatladı, geldiniz Meclis’e oturdunuz, Merdan Yanardağ üzerinden AKP’ye selam çakıyorsunuz. Korkuyorlar.

İYİ Parti’nin montaj kumpası sonrası Merdan Yanardağ tutuklandı! İşte linç kampanyasını yürütenler