Ali Koç’tan ‘delikanlıysan gel’ diyen Dursun Özbek’e yanıt!

Yayın tarihi: 20 Mayıs 2024 Pazartesi 1:04 am - Güncelleme: 20 Mayıs 2024 Pazartesi 9:57 am

Haber: TELE1 Spor Servisi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Ali Koç’a “Eğer şu kadar cesaretin varsa gel, buradayım” diye seslendi. Koç, maçın ardından Özbek’e “Arzu ediyorsa istediği televizyon kanalına çıkmaya hazırım. Bu ne ucuz kabadaylık.” yanıtını verdi.

Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Galatasaray, 10 kişi kalan ezeli rakibi Fenerbahçe’ye 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından taraftarının yanına gitmek isteyen futbolcular ve teknik ekibe stat görevlileri ve güvenlik görevlilerinden izin çıkmadı. Fenerbahçeli futbolcular soyunma odasında beklerken, Başkan Ali Koç Rams Park’a geldi. Koç, yönetim ve futbolcular ile birlikte yeşil sahaya çıktı. O esnada Galatasaraylı yöneticiler ile Fenerbahçeli yöneticiler arasında arbede yaşandı. Bazı yöneticilerin darp edildiği öğrenilirken, yaşanan olaylara polis ekipleri müdahale etti.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yaşanan olayların ardından yaptığı açıklamada Ali Koç’a tepki gösterdi. Koç’a “delikanlıysan, yüreğin yetiyorsa gel” diyen Özbek şunları söyledi:

“Neticede bir maç oynadık. Bizim için şampiyonluk maçı. Hiç merak etmesin. Ben haber aldım geldim. Bu vandalizimin Türkiye futbolu açısından kabul edilebilir bir tarafı yok. Şimdi ben geldim. Eğer yüreğin yetiyorsa gel buradayım, bekliyorum seni. Devletin artık bunun hesabını sorması lazım. Polisin, Adalet Bakanı’nın, İçişleri Bakanı’nın bu işe müdahale etmesi lazım. Bu şımarıklık, bu hukuk tanımazlık…Burada ağza alınmayacak küfürler etmişler. Darp etmesinin video kayıtları var. Darp ettiği burada çalışan sahadaki görevli arkadaşım. Eğer şu kadar cesaretin varsa gel, buradayım. Şu kadar delikanlılığın varsa gel, buradayım”

KOÇ’TAN ÖZBEK’E YANIT: İSTEDİĞİ TELEVİZYON KANALINA ÇIKARIM

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Samandıra Can Bartu Tesisleri’ne ulaştıktan sonra kulüp yöneticilerinden Selahattin Baki ile basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Koç, kendisine seslenen Dursun Özbek’e de yanıt verdi.

Koç’un açıklamasından öne çıkanlar şöyle:

-Bana meydan mı okuyor? Düelloya mı çağırıyor? 2 senedir televizyonun karşısında tartışalım diyoruz. 2 başkanın da gerçek kimliğini, kişiliğini görsün. Bugün biraz geç oldu uykusu kaçmasın. Arzu ediyorsa istediği televizyon kanalına çıkmaya hazırım. Bu ne ucuz kabadaylık. 2 senedir bas bas bağırıyoruz.

-Bu kulüp ne yazık ki maç kazandığı zaman, sadece Fenerbahçe değil, kibirli, alaycı açıklamalar yapar. İstiyorsa yarın çıkalım. Sayın Başkanın cesaretlenmesine çok sevindim. Bu haberi aldığım için çok çok sevindim. En kısa zamanda bu çağrısının arkasında dursun. İstediği mecrada önümüzdeki 5 gece, çünkü lig bitiyor haftaya, bizi çağırsın, hazırız.

-(Dursun Özbek’in açıklaması) Çıkıp düelloya çağırıyor. Artık çağırdı, kaçmak yok. Onun da seçimi var benim de var yakında. Trabzon’da bizim oyuncularımız linç edildi. Orada hiçbir şey demeyeceksin. Biz haklı sevincimizi kutlamak isterken, 3-4 tane münasebetsizin bizi engellemek istediğinde ortaya çıkan arbedede devleti göreve çağıracaksın. Hadi oradan derler adama.

Koç, yaşanan arbedede elinin ısırıldığı iddialarına ilişkin ise “Kim beni ısırmış? Bir Galatasaraylı yönetici benim elimi ısırabilir mi? Biri beni ısırmışsa da herhalde çok hafif ısırmış hissetmedik.” diye konuştu.

Dev derbide kazanan Fenerbahçe! Şampiyonluk son maça kaldı

Ali Koç, Fenerbahçe, Dursun Özbek, Derbi, Galatasaray,

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 1-0’lık derbi galibiyetinin ardından, Rams Park’a giderek futbolcu, yönetim ve teknik ekiple sahaya çıkarak galibiyeti kutlamıştı. Kutlamalar sırasında Galatasaraylı yöneticiler ile arbede yaşandı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, saha olayları sonrası Koç’a “Darp ettiği burada çalışan sahadaki görevli arkadaşım. Eğer şu kadar cesaretin varsa gel, buradayım” diye seslendi. Koç, maçın ardından Özbek’e “2 senedir televizyonun karşısında tartışalım diyoruz. 2 başkanın da gerçek kimliğini, kişiliğini görsün. Arzu ediyorsa istediği televizyon kanalına çıkmaya hazırım. Bu ne ucuz kabadaylık. 2 senedir bas bas bağırıyoruz” dedi. 

Kaynak: HABER MERKEZİ