“Cem Garipoğlu’nun mezarı açılsın” talebine Münevver Karabulut’un babasından yanıt!

Yayın tarihi: 7 Kasım 2023 Salı 11:25 am - Güncelleme: 7 Kasım 2023 Salı 11:25 am

Münevver Karabulut‘u öldüren Cem Garipoğlu için Nida Garipoğlu tarafından mezarının açılması için dilekçe verilmesinin ortaya çıkmasının ardından Münevver Karabulut’un babasından yanıt geldi.

Münevver Karabulut’u vahşi bir şekilde katlettikten sonra cezaevinde hayatını kaybeden Cem Garipoğlu’nun akıbeti ile ilgili şehir efsaneleri dolaşırken yeniden gündem oldu.

Babasının Cem Garipoğlu’nun mezarının açılmasına ilişkin talebinin ardından Karabulut ailesinin avukatından açıklama!

Cem Garipoğlu’nun babası Nida Garipoğlu dün “Huzurumuz kalmadı, oğlumun mezarı açılsın” diyerek Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı’na DNA eşleştirmesi için oğlunun mezarının açılması talebiyle dilekçe verdi. Cem Garipoğlu’nun cezaevinde intihar etmediği, kaçtığı veya kaçırıldığı iddiası 9 yıldır dilden dile konuşuluyor.

“ASIL HUZURU KAÇAN BİZİZ”

Garipoğlu’nun dilekçesi üzerine Sabah’a konuşan Süreyya Karabulut, “Çok şaşkınım. Ne diyeceğimi bilmiyorum. Bir yılı aşkın bir zamandır mezarın açılması için mücadele veriyorum. O katilin öldüğü söylendiği günden beri derin şüphelerim devam ediyor. Ben de açılsın diyorum zaten başka bir şey söylemiyorum. Asıl huzuru kaçan biziz. O mezar açılsın huzur bulalım, rahat edelim” diye konuştu.

Münevver Karabulut cinayetinin detayları ortaya çıktı! “Günler öncesinden planlanmış”