Canlı yayında aşkını haykırdı! “Seni çok özledim, neredesin, Allah rızası için gel”

Yayın tarihi: 7 Kasım 2022 Pazartesi 7:17 pm - Güncelleme: 7 Kasım 2022 Pazartesi 7:26 pm

Gerici Akit TV’nin Taksim’de yaptığı canlı yayında bir vatandaş, “Ceren neredesin Ceren” diye bağırdı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Gerici ve yandaş Akit TV’nin cuma günü (4 Kasım)  Taksim Meydanı’ndan gerçekleştirdiği canlı yayın esnasında bir vatandaş “Ceren neredesin Ceren” diye bağırdı. Yurttaşın sözleri, 10 yıl önce Yalçın Çakır’ın “Son Çare” programında Muhsin isimli kişinin eşi Tülay’a seslenişini anımsattı.

“ÇOK ÖZLEDİM ALLAH RIZASI İÇİN GEL”

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 4 Kasım 2022’de Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen 5. Uluslararası Kadın ve Adalet Zirvesi’ne katılacağı haberini paylaşan Akit TV’nin canlı yayını sırasında bir yurttaş yayına müdahale etti. Bir anda yayına giren yurttaş “Ceren çok özledim seni gel. Allah rızası için gel. Ceren neredesin Ceren” diye bağırmaya başladı.

10 YIL ÖNCEYE GÖTÜRDÜ

Görüntüler, izleyenleri Flash TV ekranlarında Yalçın Çakır’ın sunduğu “Son Çare” programına götürdü. 10 yıl önceki programda Muhsin isimli kişi eşi Tülay’ın dönmesi için kameralara dönerek, “Tülay seni çok seviyorum, dön geri gel. Ne olursun gel” demişti.

İmamoğlu’nun eşine yaptığı espri sosyal medyada gündem oldu