Caner Cindoruk ve Damla Sönmez’den Ömer Çelik’e: Neyi not ediyorsunuz?

Yayın tarihi: 17 Şubat 2023 Cuma 12:38 pm - Güncelleme: 17 Şubat 2023 Cuma 12:38 pm

Caner Cindoruk ve Damla Sönmez, AKP Sözcüsü Ömer Çelik‘in, “Bunları not ediyoruz” açıklamasına sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Cindoruk, “Neyi noy ediyorsunuz hemşehrim” derken, Sönmez, “Beni de not edin” yanıtını verdi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in Çarşamba günü Kahramanmaraş’taki deprem felaketiyle ilgili düzenlediği basın toplantısında, “Biz afet bölgemizde vatandaşlarımızla birlikte olduğumuz için siyasi tartışmaları parçası olmadık. Bunları not ediyoruz. Şimdiki önceliğimiz vatandaşlarımızın yaralarını sarmak” ifadelerini kullandı.

Çelik’in bu çıkışına oyuncu Caner Cindoruk ile Damla Sönmez tepki gösterdi. Sosyal medya üzerinden Çelik’in sözlerini alıntılayan Cindoruk, “Neyi not ediyorsunuz hemşehrim” diye tepki gösterirken, Damla Sönmez ise “Beni de not edin” yanıtını verdi.

Ömer Çelik: Arınç’ın açıklamaları partimizin herhangi bir kurumsal görüşünü bağlamamaktadır

“NEYİ NOT EDİYORSUNUZ HEMŞEHRİM”

Cindoruk, paylaşımında şu ifadeleri kullandı : Neyi not ediyorsunuz hemşehrim? İnsanların acısını görmezden geliyorsunuz, öfkelerine öfkeyle, parmak sallayarak, hakaretler ederek karşılık veriyorsunuz? Yazıklar olsun size hemşehrim… Beni de not edin…”

“BENİ DE NOT EDİN”

Oyuncu Damla Sönmez de Cindoruk’un paylaşımına “Beni de edin!” diye yanıt verdi.