Canan Kaftancıoğlu’ndan gözaltına alınan kardeşiyle ilgili açıklama

Yayın tarihi: 12 Temmuz 2021 Pazartesi 9:03 am - Güncelleme: 12 Temmuz 2021 Pazartesi 5:59 pm

Canan Kaftancıoğlu’nun kardeşi Candan Şahin, dün Muğla Fethiye’de gözaltına alındı. Şahin, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Fatsa 1.Asliye Ceza Mahkemesince anlaşmazlık olduğu gerekçesiyle hakkında dava açılan Candan Şahin, dün Fethiye’de yakalandı. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun kardeşi olan Candan Şahin nöbetçi Cumhuriyet Savcısına verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldı.

TELE 1’e konuşan Candan Şahin, “2010’dan bu yana devam eden bir davadan dolayı ifadem alınmamıştı. Ondan dolayı gözaltına alındım. İfade verip çıktım. Kendi firmam var. Haberlerde geçen ifadeler doğru değil. Ben ifade vermeden önce bir haber çıktı. Ben ifademde Canan Kaftancıoğlu’nun kardeşi olduğumu söylemedim. Henüz sonuçlanmamış bir dava ile ilgili yargı dağıtmak doğru değil. Ben ailemin yüzünü eğecek bir şey yapmadım.”

Canan Kaftancıoğlu da kardeşi Candan Şahin hakkında çıkan bu habere ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada kardeşi Candan Şahin ile uzun zamandır irtibatı olmadığını vurguladı. Kaftancıoğlu’nun açıklaması şu şekilde: