Canan Kaftancıoğlu: Şimdi bir kez daha O ve şürekası düşünsün

Yayın tarihi: 12 Mayıs 2022 Perşembe 11:19 pm - Güncelleme: 12 Mayıs 2022 Perşembe 11:22 pm

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından bir  yazı paylaştı. “İktidardaki kötülüğü def edeceğiz” diyen Kaftancıoğlu, “Umudu büyütmeye umudu örgütlemeye devam” dedi.

Yargıtay 3. Ceza Dairesi, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na, sosyal medya paylaşımları sebebiyle “kamu görevlisine karşı görevinden dolayı hakaret”, “Türkiye Cumhuriyeti Devletini alenen aşağılamak” ve “Cumhurbaşkanına hakaret” suçlarından 4 yıl 11 ay 20 gün hapis cezasını onadı.

Kaftancıoğlu’nun cezasının onanma kararından sonra CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin milletvekillerini CHP İstanbul İl Başkanlığı önüne çağırdı. Canan Kaftancıoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ile sahneye çıkan Kemal Kılıçdaroğlu, ” Cezalandırmaya çalıştığın Canan’ın arkasında koca bir halk var. Canan yüreklidir, cesurdur, bizimdir” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından sonra Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından ilk paylaşımını yaptı. Canan Kaftancıoğlu,  “Korku bir duygudur, korkaklık ise kabul edilemez” diyerek şunları ifade etti:

Kılıçdaroğlu: Canan’ın arkasında koca bir halk var!