Cami imamı Oğuzhan Uğur ve Haluk Levent’i hedef aldı!

Yayın tarihi: 18 Şubat 2023 Cumartesi 1:56 am - Güncelleme: 18 Şubat 2023 Cumartesi 2:02 am

Türkiye deprem felaketiyle yasa bürünürken depremzedelere yardım eli uzatan Oğuzhan Uğur ve Haluk Levent yandaşların hedefi olmaya devam ediyor. Bir cami imamı Uğur ve Levent’i ‘Türkiye Tek Yürek’ kampanyasına yaptıkları bağış üzerinden hedef aldı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde, afet bölgesine yardım ulaştırarak bağış toplayan Babala TV’nin kurucusu Oğuzhan Uğur ve AHBAP Kurucusu Haluk Levent, son olarak ‘Türkiye Tek Yürek’ bağış kampanyasına da ayrı ayrı 500’er bin lira bağışladıklarını açıklamıştı.

Cuma hutbesi esnasında kaydedilen görüntüde bir cami hocası, Oğuzhan Uğur ve Haluk Levent’i hedef gösterdi. Görüntülerde, Uğur ve Levent’in depremzedelere yaptıkları 500’er bin liralık yardımın küçümsendiği de duyuldu. Cami hocası tarafından ikiliye “500 milyarlık adamsınız” dendiği duyuldu. İmamın bin lira ve milyar lira ifadesini karıştırdığı da dikkat çekti.

Cuma hutbesinde imam Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur için şu ifadeleri kullandı:

“Oğuzhan Uğur da Haluk Levent de 500 milyar bağışladı. 500 milyarlık adamsınız Bugün ben de 500 milyarı bağışlarım, çat diye bağışlarım. 500 milyar derken bin lira yani. Haluk Levent ülkeyi kurtaracaktı ya. Hadi kurtarsana. 500 bin lirayla mı kurtaracaksın bu ülkeyi? Birlik olmak zamanı.”

AKP’li il yönetim kurulu üyesi, Haluk Levent ve Oğuzhan Uğur’u hedef aldı

OĞUZHAN UĞUR’DAN CEVAP

Uğur ise sosyal medya hesabından cami imamına şu yanıtı verdi:

“Hocam neden 500bin₺ bağışladım biliyor musun? Çünkü en çok izlenen programım Mevzular’ın da gelirleri bağışlanıyordu depremden evvel. Kanalın bir yıllık gelirini de Şehit ve Gazi ailelerine bağışlamıştım öncesinde. Bu yüzden 500bin₺. Olsaydı da fazlasını verseydim. Kusura bakma”