Camdaki Kız’da Alp’ten şoke eden hamle

Yayın tarihi: 15 Ekim 2021 Cuma 11:05 am - Güncelleme: 15 Ekim 2021 Cuma 11:05 am

Camdaki Kız 15’nci bölümünde Sedat bambaşka yollar denerken Selen’in hamilelik yalanını ortaya atması dikkat çekti. Cana ve Sedat’ın köşeye sıkıştığı Camdaki Kız son bölüme Alp’in Feride’lerin evine gelmesi damga vurdu.

Camdaki Kız 14 Ekim Perşembe günü yayınlanan 15. bölümünde Sedat ve Cana’nın ilişkisini öğrenen Alp, intikam planları yapıyor ve onları rezil etmekle tehdit ediyor.

Sedat ve Nalan’ın balaylarında güzel vakit geçirirken Cana’dan gelen telefon Sedat’ın endişelenmesine sebep olur ve Nalan’ın bileğini burkması bahanesi ile İstanbul’a geri dönüyorlar. Hayri, Sedat’ın Nalan’ı aldattığını duyunca gözünü Sedat’tan ayırmaz. Feride, Nalan ve Sedat’ın yakınlaşmalarından memnundur. Nalan’ın Feride’nin kendisinden bir şeyler sakladığını düşünmesi Feride’yi şaşkına çeviriyor.

Diğer yandan Rafet’in kıymetli olarak gördüğü otel ihalesini almayı hedefleyen Sedat bambaşka yollar denemeye kalkıyor. Cana’nın ağından kurtulamaması ise Sedat’ın başına bela oluyor. Çünkü Sedat’ın Cana’yla görüşmek için söylediği yalan gittikçe büyüyor.

Farah Zeynep Abdullah: Camdaki Kız’a gelmiyorum