Farah Zeynep Abdullah: Camdaki Kız’a gelmiyorum

Yayın tarihi: 30 Eylül 2021 Perşembe 9:40 am - Güncelleme: 30 Eylül 2021 Perşembe 9:46 am

Masumlar Apartmanı’ndan ayrılan Farah Zeynep Abdullah, ‘Camdaki Kız’ dizisine transfer olacağı iddialarını yalanladı.

TRT’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinden geçtiğimiz sezon sürpriz bir vedayla ayrılan Farah Zeynep Abdullah’ın Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinin kadrosuna katılacağı iddia edildi.

Twitter’da yaptığı açıklamalar ve diyaloglarıyla dikkatleri üzerine çeken Abdullah, iddiaya yanıt verdi, “Camdaki Kız’a gelmiyorum” açıklamasını yaptı.

İLGİNÇ YANITI GÜNDEM OLMUŞTU

Abdullah, Twitter’da Birsen Altuntaş’ın Twitter’da gündeme getirdiği Masumlar Apartmanı’ndan ayrılık iddialarına verdiği ilginç cevaplarla gündeme damga vurmuştu.

Ünlü oyuncu, Altuntaş’ın “Masumlar Apartmanı’ndan ayrıldı. Yeni iş tekliflerini değerlendiriyor” iddiasına “Yoo” mesajıyla karşılık vermişti. Ancak gazeteci iddiasında ısrar edince ikili arasında ilginç bir diyalog ortaya çıktı.

Altuntaş’ın “Yoo mu? İş görüşmesi yapan dublörün o zaman” deyince Abdullah “Süper Şaka” dedi. Bunun üzerine “Her şakanın altında bir gerçek yatar atasözümüz de mevcut Farahçığım” yanıtıyla karşılaşan ünlü oyuncu bu yanıta “Hor şokonon oltondo bor gorçok yotor otosozonomoz do movcot Forohçoğom” şeklinde karşılık vermişti.