Büyükerşen CHP’nin Eskişehir adayı Ayşe Ünlüce’ye destek istedi!

Yayın tarihi: 15 Ocak 2024 Pazartesi 8:08 pm - Güncelleme: 15 Ocak 2024 Pazartesi 8:08 pm

Yerel seçimlere sayılı haftalar kala, siyasi partilerin belediye başkan adayları da belli oluyor. CHP’nin Eskişehir adayı eski Büyükşehir Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce oldu. 25 yıllık başkan Yılmaz Büyükerşen, “Türkiye’nin geleceğinin kurulması kadınlarımızla olacak” diyerek CHP’nin Eskişehir adayı Ayşe Ünlüce için oy istedi.

Yerel seçimler 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak ve üç ay kaldı. Siyasi partiler, yerel seçimler için çalışmalarına başladı. Eskişehir’de 1999 yılından bu yana büyükşehir belediye başkanlığı yapan Yılmaz Büyükerşen, CHP’nin Eskişehir adayı Ayşe Ünlüce’ye destek istedi.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, CHP’nin büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarıyla düzenlediği basın toplantısında konuştu. Ayşe Ünlüce’ye destek isteyen Yılmaz Büyükerşen şunları söyledi:

“Türkiye’nin geleceğinin kurulması, parlak bir istikamette bütün hataları düzeltilip yeniden derlenip toparlanabilmesi, gelişebilmesi, kalkınabilmesi kadınlarımızla ve gençlerimizle olacak. Buna yürekten inanıyorum. Kadınlara göstereceğimiz saygıyı öğreteceğiz çocuklarımıza. Kadınlara olan karşıtlığı, kaba kuvveti bıraktıracağız. Ayşe Hanım’ın tanıtılması ve kazandırılması için uğraşacağız. Gerek hocalığım sırasında gerek açık öğretimde, yükseköğretimde imkan ve fırsat eşitliğini devletin sağlayamadığı bir ülkede bir sistem kurup sağladıysam, emeklerim olduysa eğitimde, şehircilikte emeklerim olduysa hakkımı sizlere helal edebilmek için Ayşe Hanım’a oy vermenizi istiyorum. Aynı şekilde her iki belediye başkan adayı arkadaşıma da oylarınızı esirgememenizi, oylarınızı vermenizi istiyorum.”

yılmaz büyükerşen

25 yıllık başkan Yılmaz Büyükerşen, “Türkiye’nin geleceğinin kurulması kadınlarımızla olacak” diyerek CHP’nin Eskişehir adayı Ayşe Ünlüce için oy istedi.

Yılmaz Büyükerşen: Ayşe Ünlüce benim önerim

Kaynak: TELE1