Büyük rezalet! Türk Bayraklı Atatürk posteri aylardır yırtık halde

Yayın tarihi: 5 Şubat 2024 Pazartesi 6:53 am - Güncelleme: 5 Şubat 2024 Pazartesi 6:53 am

Malatya Stadyumu’nda asılı olan Türk Bayraklı Atatürk posterinin aylardır yırtık halde olduğu ortaya çıktı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından maç yapılmayan stattaki bu rezalet tepki çekti. Yırtık posterin aylardır indirilmediği öğrenildi. Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan’ın ise telefonlara cevap vermediği belirtildi.

YIRTIK POSTERİ KALDIRIN

CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, Ata’ya yapılan saygısızlığa tepki göstererek, “AKP iktidarının Atatürk’e olan düşmanlığını, yırtık posterin kaldırılmamasında da net bir şekilde görüyoruz. Bu duruma seyirci kalan yetkililerin, Atatürk, bayrak ve cumhuriyet konusunda herhangi bir hassasiyet taşımadığı ortadadır” dedi.

Yırtık posterin bir an önce kaldırılmasını isteyen Yıldız, şöyle konuştu: “İsmet İnönü’nün memleketi olan Malatya’da, İnönü Stadyumu’ndan İnönü ismi kaldırılmıştı. Malatya, maalesef tarikat ve cemaatlerin yoğun olduğu bir şehir. İktidar Atatürk’ün değerlerini korumak yerine cemaat ve tarikatların hoşlanacağı hareketleri yapmaya devam ediyor. CHP olarak Atatürk’ün posterine zarar verenleri ve bu şekilde asılmasına göz yumanları şiddetle kınıyoruz.”

Kocaelispor’un stadyumunda skandal fotoğraf! Bir tek Atatürk’e yer vermediler

Kaynak: TELE1