Bursa’da polis 15 km kovaladı! Alkollü ve ehliyetsiz sürücü: Üfleyeceğimiz bir şey varsa üfleyelim

Yayın tarihi: 18 Aralık 2022 Pazar 10:03 am - Güncelleme: 18 Aralık 2022 Pazar 10:12 am

Bursa’da “dur” ihtarına uymayıp kaçan sürücü Suat Y., polis tarafından 15 kilometrelik takip sonrasında yakalandı. Ehliyetsiz, alkollü ve kimliği yanında olmayan Suat Y., “Üfleyeceğimiz bir şey varsa üfleyelim hemen buradan gidelim” dedi.

Bursa’da İnegöl’den Alanyurt istikametine seyir halinde olan otomobil, polis tarafından durdurulmak istendi. “Dur” ihtarına uymayan otomobilin sürücüsü, yaklaşık 15 kilometre süren takip sonucunda polis ekiplerince Nuri Doğrul Caddesi’nde durduruldu.

“SABAHA KADAR ARAYIN”

Otomobilin sürücüsü Suat Y., aracını arayan polislere, “Sabaha kadar arayın. Çağıralım ehliyetli birini, yürüyüp gidelim buradan. Kız arkadaşım var arabada niye bu kadar uzatıyoruz ki. İşlemimi yapın, gidelim buradan. Bizi yaktınız memur bey. Üfleyeceğimiz bir şey varsa üfleyelim hemen buradan gidelim. Yedik mi cezayı” dedi.

EHLİYETSİZ VE ALKOLLÜ ÇIKTI

Polis ekiplerince yapılan kontrolde Suat Y.?nin 2.30 promil alkollü olduğu, ehliyetinin bulunmadığı ve kimlik kartının da yanında olmadığı tespit edildi. Suat Y.’ye ‘alkollü araç kullanmak’ suçundan 1823 TL, ‘ehliyetsiz araç kullanmak’ suçundan da 3 bin 674 TL ceza kesildi.

13 yaşındaki çocuğu ezen kaymakamın raporu: Alkollü ve hızlı