Burçin Atılgan’dan “Havrita” uygulamasına sert tepki!

Yayın tarihi: 21 Ağustos 2022 Pazar 1:03 pm - Güncelleme: 21 Ağustos 2022 Pazar 1:46 pm

Sokak köpeklerinin bulunduğu bölgelerin kullanıcılar tarafından işaretlendiği ve fotoğraflandığı, “başıboş köpek haritası” olarak tanımlanan Havrita adlı internet sitesi nedeniyle çok sayıda köpeğin öldürüldüğü iddia edildi. Konuya ilişkin TELE1 spikeri Burçin Atılgan‘dan da sert tepki geldi. Atılgan, “Hayvanlarla uğraşana kadar insan versiyonunu yapın bu uygulamanın. Tecavüzcüler, sapıklar, pedofililer için.” diye konuştu.

İstanbul Barosu’ndan ‘Havrita’ hamlesi

Sokak köpeklerinin toplatılmasına yönelik yürütülen kampanyalarla birlikte son dönemde artan köpek zehirlenmelerinin ardında ‘Başıboş Köpek Sorunu Platformu’na bağlı olarak faaliyet gösteren ‘Havrita.com’ adlı internet sitesinin olduğu öne sürüldü. Köpeklerin yerlerinin harita üzerinden işaretlendiği ve fotoğraflandığı uygulamaya hayvanseverler, “Köpekleri fişliyorlar, ardından öldürüyorlar” diyerek tepki gösterdi.

BURÇİN ATILGAN: RUH SAĞLIKLARINI KONTROL ETTİRSİNLER

TELE1 spikeri Burçin Atılgan, söz konusu iddialara yönelik yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:

Gerçeğin görülmesi gerekiyor. Akıl alır gibi değil. Hayvanlarla uğraşana kadar insan versiyonunu yapın bu uygulamanın. Tecavüzcüler, sapıklar pedofililer için. Damgalayacak sistem yapın, sokakta adım atacak yer bulamazsınız damgalılardan.

Bu yapılanlar hasta bir ruhun işareti. Bu uygulamayı kullanan herkes kendi ruh sağlığını kontrol ettirsin. Bunu yapanlar, yarın aynısını bize de yapar.

Burçin Atılgan’dan kadınlara “et” diyen şeriatçı imama sert yanıt!