Burçin Atılgan’dan kadınlara “et” diyen şeriatçı imama sert yanıt!

Yayın tarihi: 26 Temmuz 2022 Salı 12:36 am - Güncelleme: 26 Temmuz 2022 Salı 2:40 pm

TELE1 programcısı Burçin Atılgan, kadınlara ‘et’ diyen şeriatçı imama, “Sadece kadınların değil İslam’ın da düşmanısınız” dedi.

TELE1 programcısı Burçin Atılgan kadınları ete benzeterek, “Sokaklar kasap dükkanı gibi et görmekten içimiz dışımıza çıktı” diyen şeriatçı imama ana haber bülteninde sert yanıt verdi. Atılgan, kadınları hedef alan imama, “Sene 2022 hala erkek kadından daha üstündür diyen adamlar ve o adamların ağzından çıkanı da allahın emri gibi gören cahiller var. Tek kadın düşmanı değil ayrı zamanda İslam’ın da düşmanısınız” dedi.

Şeriatçı imam kadınları hedef aldı: Sokaklar kasap dükkanı gibi et görmekten içimiz dışımıza çıkıyor

Atılgan’ın sözleri şöyle:

Kadının etinden korkuyorlar ama ufacık çocuklara tecavüz ediyorlar ama ufacık çocuklara tecavüz etmekten imtina etmiyorlar. Bu nasıl bir üslup kadınlara et demesi sırf bizi mi rahatsız ediyor acaba. Biz et değiliz. Et olmaktan daha tehlikeli olansa et kafalı olmaktır. Sene 2022 hala erkek kadından daha üstündür diyen adamlar ve o adamların ağzından çıkanı da allahın emri gibi gören cahiller var. Tek kadın düşmanı değil ayrı zamanda İslam’ın da düşmanısınız.