Burası Teksas değil İstanbul! Mahallede oturan gençlere silahlı saldırı: 3 yaralı

Yayın tarihi: 6 Eylül 2023 Çarşamba 10:58 am - Güncelleme: 6 Eylül 2023 Çarşamba 10:58 am

İstanbul Kartal’da sokakta sohbet eden bir grup genç, otomobille gelen başka bir grubun silahlı saldırısına uğradı. Olayda biri ağır, üç kişi yaralandı.

Olay, İstanbul’un Kartal ilçesine bağlı Cevizli Mahallesi’nde gece 01.00 sularında meydana geldi. İHA’nın haberine göre, henüz isimleri öğrenilemeyen bir grup genç mahallede oturdukları sırada otomobil içindeki başka bir grubun saldırısına uğradı. Araçtan, gençlere 7 el ateş edilirken, mermilerin isabet ettiği 3 kişi yaralandı.

Silahı ateşleyen kişiler olay yerinden kaçtı. Vurulan gençlerin yerde kanlar içinde yattığını gören çevredeki durumu sağlık ekiplerine ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler yaralı gençleri Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi’ne kaldırdı. Polis ve olay yeri inceleme ekipleri olayın yaşandığı sokağı şeritle kapatırken, konuyla ilgili inceleme başlattı.

“BİR ŞEY OLACAĞI AKLIMDAN GEÇTİ”

Olayı gördüğünü söyleyen mahalle sakinlerinden Mustafa Demir, “Balkonda oturuyordum. Arka mahalleden bağırma sesleri geldi. Aklımın ucundan geçti bir şey olacak diye, internet kafenin orada vurmaya çalıştı, vuramadı. Sonra kahvenin önünde vurdular” dedi.

İzmir’in göbeğinde silahlı saldırı! Husumetlisini başından vurdu koşar adımlarla uzaklaştı